O vedetă din showbiz uitată la noi, a dat lovitura la Budapesta

O vedetă din showbiz uitată la noi, a dat lovitura la Budapesta
A strălucit o perioadă pe toate posturile de televiziune, apoi s-a făcut femeie de casă, s-a căsătorit și a devenit mămică. Care e viața uneia dintre cele mai cunoscute vedete.

O blondă sexy le-a făcut viața frumoasă românilor o bună bucată de vreme. A devenit apoi nevastă de fotbalist, iar acum a plecat din țară.

O vedetă din showbiz uitată la noi, a dat lovitura la Budapesta

Nu există român care să nu fi auzit de Sânziana Buruiană. O perioadă vedeta intrase într-un con de umbră, dar și-a revenit spectaculos după ce a apărut alături de fiicele sale în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”. Show-ul i-a adus mare succes vedetei, iar de ceva vreme aceasta a primit o ofertă pe care nu a putut să o refuze de la o televiziune din Budapesta.

Așa că Sânziana și-a luat toată familia și, cel puțin pentru o perioadă, s-a mutat din România și e extrem de fericită de alegerea făcută.

„Am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi”

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a declarat Sânziana Buruiană.

Și-a închiriat apartament

Pentru că banii nu mai sunt acum o problemă pentru Sânziana, aceasta și-a închiriat un apartament superb la Budapesta și trăiește o viață de vis. Iar fetițele vedetei sunt extrem de fericite pentru că au găsit în Ungaria cele mai frumoase locuri de joacă.

„Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă.

Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi. Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele.

Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, a mai spus ea pentru aceeași sursă. Cât privește momentul în care va reveni în România, deocamdată Sânziana nu-și face planuri, pentru că totul depinde de evoluția pandemiei și restricțiile care vor fi impuse.

Sursă foto: instagram