O vedetă s-a trezit cu Poliția Locală în curte. Femeia sfidase legea și a pățit-o

O vedetă s-a trezit cu Poliția Locală în curte. Femeia sfidase legea și a pățit-o
Avea munți de gunoaie pe propritatea sa. O vedetă de la noi moștenise un teren, dar nu s-a ocupat de acesta. Oamenii au aruncat multe deșeuri pe el, iar poliția s-a sesizat. Au somat vedeta să curețe locul, dar nu a răpuns. Acum, s-a ajuns la tribunal.

Primăria Sectorului 2 a pătruns pe terenul prezentatoarei, doar printr-o hotărâre judecătorească. Agenții au găsit maldăre de gunoi. Vedeta a mai pierdut și alte terenuri de care nu s-a îngrijit.

O vedetă s-a trezit cu Poliția Locală în curte

Anca Serea ( 40 de ani) are cinci copii, deci este ocupată 24 de ore din zi. Probabil din această cauză nu s-a îngrijit de terenurile moștenite de la primul soț al ei, Filip Poplingher, decedat în urmă cu mai bine de zece ani, de leucemie. A piedut până acum mai multe terenuri, iar acum este pe cale să rămână fără altă proprietate din sectorul 2.

Conform informațiilor din dosar, Anca Serea a fost vizitată de Poliția Locală, serviciul Protecția Mediului. Inspectorii de mediu au răspuns unei sesizări, a efectuat un control și au constatat că terenul respectiv, care nu este împrejmuit, s-a transformat într-o groapă de gunoi.

Autoritățile au identificat proprietarul, în persoana Ancăi Serea și au notificat-o în două rânduri pentru ca aceasta să curețe terenul. Asta pentru că, fiind vorba de o proprietate privată, primăria nu are voie legal să pătrundă pe respectiva suprafață.

Anca Serea nu a răspuns notificărilor, așa că autoritățile s-au adresat justiției și au cerut un ordin judecătoresc de pătrundere pe proprietate.

Anca Serea are cinci copii, deci este ocupată 24 de ore din zi

Anca Serea nu a răspuns

Frumoasa vedetă și nici celebrul ei soț Adi Sînă nu au fost preocupați de terenurile moștenite.

”În data de 02.06.2021  s-au efectuat din nou verificări de către Poliția Locală sector 2. S-a constatat că terenul menționat este neîmprejmuit, cu vegetație crescută necontrolat și depozite de deșeuri, efectuându-se și fotografii. S-a întocmit raport tehnic de constatare în vederea salubrizării respectivului teren”, se arată în dosar.

Practic, primăria a obligat-o pe Anca Serea să permită angajaților de la salubritate accesul pe terenul ei. Urmează ca ea, în calitate de proprietar, să suporte toate cheltuielile legate de această operațiune.

”Lucrările se efectuează în numele și pe cheltuiala proprietarilor notificați, în limita fondurilor aprobate anual cu această destinație în bugetul local”, se arată în motivare.

Instanța a decis printr-o ordonanță președențială să permită accesul angajaților primăriei pe terenul Ancăi Serea în vederea efectuării lucrărilor de salubirzare și igienizare. Urmează ca instituția să-și recupereze banii de la proprietara Anca Serea. Sursa: spynews.ro