Oana Lis și-a întristat fanii cu ultima fotografie publicată. Situația se complică pe zi ce trece

Oana Lis și-a întristat fanii cu ultima fotografie publicată. Situația se complică pe zi ce trece
Oana Lis face tot ce e omenește posibil să-l aibă pe Viorel Lis lângă ea cât mai mult cu putință, dar bătrânețea și problemele de sănătateTartă cu caramel sărat, ciocolată și nuci pecan https://retetesivedete.ro/wp-admin/post.php?post=144435&action=edit își spun cuvântul.

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis s-a confruntat de-a lungul vremii cu mari probleme de sănătate. Dar toate acestea au lăsat urmări.

Oana Lis și-a întristat fanii cu ultima fotografie publicată. Situația se complică pe zi ce trece

Recent, Oana a postat o fotografie cu Viorel Lis în scaunul cu rotile, la care a postat și un comentariu. ”Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc!”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare. Imaginea i-a impresionat pe toți fanii vedetei, care au sărit cu mesaje emoționante și de încurajare.

De multe ori m-au atacat unii că am făcut, că am dres, dar acum se uită lumea în contul meu

Viorel și Oana au reușit să scape de tot ce a fost mai greu, dar problemele financiare și-au spus cuvântul. Au trecut prin momente în care nu erau în casă nici bani de pâine, moment în care Oana a făcut un gest care spune multe: și-a dus verigheta la amanet. Cu ceva timp în urmă Viorel Lis a vorbit despre situația delicată în care se află alături de soția lui.

„Am avut o perioadă grea, foarte grea, când credeam că nu o să îmi mai văd casa și soția, dar am trecut prin ele. (…) Eu am avut și încă am diabet. Și prima dată am avut o operație de colecist care era foarte gravă. Am fost internat, pe urmă am avut o semipareză care nu m-a mai lăsat să mă mișc singur, mă ajuta cineva.

Pe urmă am avut infarctul acela la care am avut o intervenție (…) Am rămas paralizat! Nu mai pot să merg. (…) Eu nu am bani foarte mulți, îmi pare rău, de multe ori m-au atacat unii că am făcut, că am dres, dar acum se uită lumea în contul meu, se uită la ce proprietăți am și nu am nimic”, a mărturisit Viorel Lis, pentru Antena Stars.