Oana Lis vrea să fie un exemplu pentru pacienții săi. Ce decizie radicală a luat vedeta

Oana Lis vrea să fie un exemplu pentru pacienții săi. Ce decizie radicală a luat vedeta
De când a devenit psiholog, Oana Lis și-a schimbat viața și vrea să facă un pas extrem de greu, dar e extrem de hotărâtă să nu dea înapoi.

Are o dependență de care s-a tot chinuit să scape, dar abia acum crede că poate să o facă. Ce vrea să facă Oana Lis.

Oana Lis vrea să fie un exemplu pentru pacienții săi. Ce decizie radicală a luat vedeta

Partenera de viață a lui Viorel Lis e mai hotărâtă ca niciodată să renunțe la dependența de zahăr. Știe că îi este greu, dar e decisă să facă acest pas, în primul rând pentru a fi un exemplu pentru pacienții pe care îi tratează. Ea spune că s-a luptat mult timp cu acest lucru și vrea să facă tot ce-i stă în putință să rezolve această problemă.

„Este foarte, foarte greu, am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn”

„Zilele acestea încerc să nu mai mănânc zahăr. Motivația nu a fost de slăbit, ci pentru că e singura mea dependență și e una dintre cele mai mari dependențe ale oamenilor din toată lumea. Având în vedere că sunt psiholog și tratez oamenii de dependențe, am vrut să-mi demonstrez în primul rând mie că pot să fiu puternică și să renunț la o dependență.

Este foarte, foarte greu, am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn. Aș fi făcut orice pentru o prăjitură, a fost greu”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Și-a schimbat înfățișarea

De asemenea, recent, Oana a simțit nevoia să facă o schimbare radicală și a mers la coafor. Vedeta a optat pentru breton și pentru un păr întins, în culorile toamnei și a fost extrem de mulțumită de ceea ce a ieșit. Ea a postat imediat o fotografie pe rețelele de socializare, la care a adăugat și câteva vorbe de duh: „Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba”.

Fanii au i-au transmis mesaje de încurajare și felicitare. „Vă îmbrățișez cu drag și respect din Brașov. The best!!! Chiar ești bine așa. Ești tare frumoasă! Frumoasă și sexy. Ce bine îți stă așa! Superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile pozitive primite de Oana Lis pe Facebook.