Oana Roman a cedat nervos. Vedetei i s-au dat toate planurile peste cap

Oana Roman a cedat nervos. Vedetei i s-au dat toate planurile peste cap
Mesajul Oanei Roman i-a pus pe internauți pe gânduri. Bruneta e cu inima frântă.

Când toate lucrurile păreau că se îmbunătățesc, Oana Roman are din nou probleme. Unde a ajuns de urgență.

Oana Roman a cedat nervos. Vedetei i s-au dat toate planurile peste cap

În loc de coafor, Oana Roman a ajuns la spital. De data asta, nu bruneta a avut probleme, ci Mioara Roman. Acesta are parte de tot felul de complicații, iar fiica ei s-a speriat. Cele două urmau să ajungă la coafor, dar situația s-a complicat, așa că Oana și-a dus urgent mama la spital.

„Din păcate în loc de coafor mergem la spital. Nu cred că e nimic grav, dar trebuie să facă mama un consult mai amănunit! Doamne ajută”, a spus Oana pe contul său de socializare.

Picioarele s-au umflat foarte rău

Ce s-a întâmplat de data asta? Oana a văzut că Mioara are picioarele umflate foarte rău și a hotărât să meargă de urgență să ceară ajutor de specialitate. Ea a postat chiar și o fotografie din spital alături de cea care i-a dat viață.

„Am ajuns la spital, la camera de gardă (…) Mama are picioarele foarte umflate, îi făcusem programare pentru luni, dar azi mi s-a părut că e și mai rău, așa că am decis să nu mai așteptăm și să venim direct azi. Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, s-a destăinuit ea.

Și Oana a trecut recent prin momente grele

Cu puțin timp în urmă, o răceală i-a făcut zile grele Oanei Roman. Vedeta s-a speriat îngrozitor, crezând că e vorba de coronavirus, și-a făcut mai multe teste și, din fericire, situația este sub control.  „Nu e COVID-19, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus aceasta, sfârșită, cu câteva zile în urmă.

Sursă foto:instagram