Noutăți de ultimă oră. Oana Roman a făcut pasul decisiv: „E o zi specială, în curând o să înțelegeți de ce”

Noutăți de ultimă oră. Oana Roman a făcut pasul decisiv: „E o zi specială, în curând o să înțelegeți de ce”
Se pare că săptămâna aceasta chiar a început în forță. Se tot întâmplă lucruri. Romică Țociu a devenit iarăși bunic. Dar Oana Roman Elisei a făcut ceva cu adevărat colosal.

Pepe și Raluca au divorțat la notar lunea trecută, iar acum Oana Roman a făcut pasul decisiv. Se pare că vedetele aleg această cale a separării, mult mai elegantă și mai simplă decât chemarea în instanță. Potrivit Spynews.ro, după ce la finalul lunii decembrie Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că s-au separat, astăzi au divorțat oficial în fața notarului. Paparazzi publicației i-au surprins pe cei doi în timp ce au mers să semneze actele.

„Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, declara Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show!, acum aproximativ o lună.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara lui 2014, după ce, cu patru luni mai devreme, li s-a născut fetița. Aceasta are acum șase ani. La începutul anului, un apropiat al Oanei Roman a explicat motivul despărțirii. Amintim că Oana și Marius s-au mai certat și în trecut, dar apoi s-au împăcat. Se pare că Marius Elisei și-a părăsit soția și fiica pentru altcineva, cu câteva zile înainte de Crăciun și Revelion.

Motivul separării, o altă femeie?

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru.

A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Oana Roman a făcut pasul decisiv

Dacă fanii Oanei au sperat că soții se vor împăca și de această dată, ca în trecut, se pare că acest lucru nu mai e posibil. Spynews.ro au surprins imagini cu cei doi, în această dimineață, când s-au prezentat la un cabinet notarial pentru a semna actele de divorț.

Primul care a ajuns în fața notarului a fost Marius Elisei. La scurt timp a sosit și Oana Roman, care, înainte și-a lăsat fetița la școală. Vedeta a petrecut zeci de minute în mașină înainte de a intra. A făcut și un live pe Instagram. „E o zi specială, în curând o să înțelegeți de ce”, a spus vedeta, înainte de a intra. Potrivit sursei citate, cei doi au stat la notar preț de 40 de minute, apoi fiecare a plecat pe drumul său.

Sursa foto: Instagram

Vă dăm un pont! Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul irlandez preferat de Kate Middleton și Meghan Markle