Pandemia de coronavirus, dar și boala de care suferă Mioara Roman, au determinat-o pe Oana să ia unele hotărâri neplăcute în acest moment.

Unde locuiește acum Mioara Roman. Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Petre Roman

În ultima perioadă, mama Oanei și a Catincăi Roman, Mioara, s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Deși lucrurile nu mai stau atât de rău ca înainte, Oana spune că a fost obligată să o mute pe mama ei într-un hotel de patru stele, unde să aibă toate condițiile necesare unui trai frumos. Ce-i drept, s-a chinuit mult să găsească acest loc, dar acum e convinsă că mama ei e acolo unde trebuie. De ce nu a luat-o Oana acasă pe cea care i-a dat viață? Din mai multe motive.

Nu o poate aduce într-o casă care este încă în renovări

Potrivit declarațiilor oferite de Oana, în acest moment casa este încă în renovări și nu-și poate permite să o țină pe Mioara Roman într-un mediu în care e mult zgomot și praf.

În plus, Mioara are mare nevoie și în acest moment de asistență medicală, pentru că mai sunt momente când ,,mai are căderi de tensiune”. Oana spune că în situația actuală a pandemiei, îi este frică să cheme salvarea dacă mamei i s-ar face rău.

„Deocamdată nu am găsit persoana potrivită”

În acest context, Oana spune că-și va aduce mama acasă imediat ce va găsi o persoană potrivită care să o îngrijească așa cum trebuie. ”Deocamdată, nici n-am găsit persoana potrivită, spațiu avem. Dar cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% OK. Are zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam?

Mai ales cu situația asta”, a spus Oana Roman, invitată la emisiunea lui Dan Capatos.

În acest moment, Mioara se află într-un hotel al cărui patron este medic, situat foarte aproape de o unitate spitalicească din București.

Sursă foto: instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp