Oana Roman a pățit-o serios. A rămas fără o mică avere… la colace. „Dacă mă poate ajuta cineva…”

Oana Roman a pățit-o serios. A rămas fără o mică avere… la colace. „Dacă mă poate ajuta cineva…”
Oana Roman, Marius Elisei și micuța lor, Isa, au plecat la munte în week-end. Bruneta a avut niște zile tare grele.

A vrut să se relaxeze la munte, dar Oanei Roman nu i-a mers deloc cum s-ar fi așteptat. Vedeta e tristă, dar nici nu prea are cum să rezolve problema.

Oana Roman a avut un week-end păgubos. A rămas fără ce iubea mai mult

Într-un video făcut pe contul său de socializare, Oana Roman le-a spus prietenilor din online cu ce s-a confruntat la munte. N-a fost deloc ușor… “Material a fost dezastruos. Nu pentru că am cheltuit prea mult la munte, ci pentru că Isa mi-a pierdut cerceii cu diamante pe care i-am primit de Crăciun. Asta e… E copil și nu realizează încă valoarea lucrurilor… I-am explicat că nu are voie să umble cu bijuteriile mele. Asta e… Sper să fi învățat lecția”, a mărturisit vedeta.

“Dacă a găsit cineva pe pârtie la Poiană, la colace, o pereche de ochelari”

Dar asta nu e tot. Pentru că pe pârtie, fiica lui Petre Roman și-a pierdut și ochelarii de soare, pe care îi adora.

Ea mai speră că cineva i-a văzut și îi poate înapoia, motiv pentru care a postat și o fotografie cu ei, alături de o rugăminte: “Dacă a găsit cineva pe pârtie la Poiană, la colace, o pereche de ochelari… poate am noroc și îi găsesc”.

I-a expirat și pașaportul

Și ca să se închidă cercul problemelor, Oanei i-a expirat și pașaportul. Pentru că nu a reușit să rezolve totul online, căci și-a “prins urechile”, vedeta a mers personal la ghișeu. Are mare nevoie de actul respectiv pentru că urmează să plece din țară.

Sătulă că unele persoane o învinuiesc că pleacă în vacanțe pe barter, Oana a postat și o convorbire cu o prietenă, în care se vede negru pe alb că va face plata. “Normal nu ar trebui să fac chestia asta și ca să nu începeți iar cu comentariile penibile, că nu plătesc și că fac reclamă, atașez aici email-ul în care spun că voi plăti. Deci, nu este nimic gratis”, le-a închis gura cârcotașilor.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre