Oana Roman ne arată involuntar curtea casei la care muncește cu Marius Elisei. Din cauza amenajării nu au bani de nuntă

Oana Roman ne arată involuntar curtea casei la care muncește cu Marius Elisei. Din cauza amenajării nu au bani de nuntă
Ziua de 13 septembrie a fost una cu emoții mari pentru Oana Roman. Fetița ei a început școala.

Printre micuții care astăzi au mers în prima zi de școală s-a numărat și Isabela, fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei.

Oana Roman arată involuntar curtea casei la care muncește cu Marius Elisei. Din cauza amenajării nu au bani de nuntă

Conturile de socializare ale vedetelor au fost pline astăzi cu fotografii ale micuților în prima zi de școală. Dacă unii erau obișnuiți cu emoțiile și abia așteptau să-și îmbrățișeze colegii, după un an de învățat online, alții au pășit pentru prima dată într-o clasă. Cum a fost și cazul Isabelei, fetița Oanei Roman.

Înainte de a pleca spre școală, Oana i-a făcut micuței o fotografie pe aleea din curte. E aleea la care Marius, tăticul Izei, a muncit din greu ca să iasă bine. Involuntar, Oana ne-a arătat și o parte din curtea casei, care acum se află în curs de amenajare. O amenajează ea și Marius fiindcă vor ca la primăvară să aibă o grădină superbă. Dar totul costă și nu-i deloc ieftin.

Vedetei i-au dat lacrimile

Copila a fost îmbrăcată de mamă într-o rochiță bleumarin, o bluziță albă cu imprimeu bleu și adidași asortați. A arătat foarte bine.

Oana a fost alături de Isa la festivitatea de deschidere și a lăcrimat. De acum, are acasă o domnișoară.  „Fata mea a început clasa I și eu m-am emoționat până la lacrimi. Doamne ajută să îi fie bine”, a mărturisit aceasta.

Adio nuntă, renovarea grădinii e mai importantă

Cu câteva zile în urmă, Oana a mărturisit că nu mai face nici o nuntă anul acesta. Din două motive. Primul îl constituie coronavirusul, care a început să facă din nou ravagii. Al doilea e faptul că a rămas fără bani, pentru că se ocupă intens de renovarea grădinii și vrea să termine cât mai repede.

„O să o facem frumos la anul”

“Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lăsat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie. (…)

Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?”, a afirmat Oana, conform Click.

Sursă foto: cancan, instagram