Oana Roman nu se mai mărită! „M-am lăsat păgubașă”

Oana Roman nu se mai mărită! „M-am lăsat păgubașă”
Fiica lui Petre Roman, Oana Roman, a dat vestea cea tristă. Adio, măritiș. Ce s-a întâmplat cu toate planurile brunetei.

Oana Roman e tristă. Vedeta a hotărât că anul acesta nu se mai pune problema unei căsătorii cu Marius Elisei. Toată lumea se întreabă care e motivul.

Oana Roman nu se mai mărită! „M-am lăsat păgubașă”

Chiar dacă și-a dorit enorm să își reînnoiască jurămintele alături de Marius Elisei, Oana Roman a decis să amâne măritatul. Vedeta spune că principalul vinovat e coronavirusul. Pentru că am intrat în valul patru, aceasta nu poate în acest moment să organizeze un eveniment cu mulți invitați. Așa că s-a hotărât să amâne totul pentru anul viitor.

„Sunt probleme, vine valul patru”

“Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lsat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie”, a declarat Oana Roman.

„De unde să mai scot bani?”

Pe de altă parte, Oana spune că cei doi sunt mult prea implicați în renovarea grădinii vilei. Și pentru că totul e foarte scump, nu mai are bani și pentru nuntă.

“Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?”, a afirmat Oana, conform Click.

Ce nu i-ar putea ierta niciodată unui bărbat

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi din online, Oana a spus și ce nu i-ar ierta niciodată vreunui bărbat și e vorba de un comportament violent. „Și nici o femeie nu ar trebui să ierte așa ceva”, a declarat Oana Roman. De asemenea, ea le îndeamnă pe toate femeile să nu treacă niciodată peste un asemenea episod, dacă s-ar întâmpla.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre