Oana Roman, hop și ea! Scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan a ajuns să o includă și pe Andra

Oana Roman, hop și ea! Scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan a ajuns să o includă și pe Andra
Ultimul scandal în showbizul românesc a iscat valuri de atenție. Lumea vrea să știe, vrea să cunoască și să-și dea cu părerea, cine are dreptate, Alexandra sau Cătălin.

Pentru că așa-i e firea, nu poate sta deoparte, Oana Roman se bagă și ea în scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan. Așa cum vă amintiți, Alexandra Stan a stârnit o mulțime de reacții, i-a adus acuzații dure prezentatorului de la Pro TV. S-a ajuns să se spună că nu are caracter. Iar mulți au tras-o și pe Andra în această „ciorbă”.

Jurata de la Românii au Talent s-a trezit parte dintr-un conflict în care nu este vinovată de nimic altceva decât că e nevasta lui Cătălin Măruță. Peste toate comentariile internauților, Oana Roman e cireașa de pe tort. Ea și-a transmis părerea sinceră despre Andra, în contextul acestui scandal. Soția lui Marius Elisei a reacționat cu totul neașteptat.

Oana Roman se bagă și ea în scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan

Andra a fost inclusă în conflict fără a avea vreo vină. Ea a fost acuzată că trăiește alături de soțul său, care este considerat de unii ca neavând caracter, mai ales după conflictele din ultima vreme la adresa sa. Oana Roman a intervenit și a transmis părerea sa despre Andra, una dintre artistele cele mai bune ale României.

Într-o sesiune obișnuită de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram, fiica lui Petre Roman a vorbit cu sinceritate despre mai multe aspecte care au stârnit curiozitatea fanilor săi. Oana recunoaște că o apreciază din multe puncte de vedere. „Andra? Este o minune din toate punctele de vedere. Este absolut minunată, poate cea mai mare voce a României, dar și o fată extraordinară și eu o apreciez și o îndrăgesc tare, tare mult!”, a spus Oana Roman despre Andra, pe InstaStory.

Ce spune Alexandra Stan, despre conflictul cu Măruță

Cântăreața Alexandra Stan și Cătălin Măruță sunt protagoniștii unui scandal monstru. Artista l-a acuzat pe prezentator că i-ar fi încălcat intimitatea, vorbind despre o presupusă sarcină. Subiectul e unul dureros pentru cântăreață. Analizele medicale ale Alexandrei arată că aceasta nu poate rămâne, de fapt, însărcinată pentru o perioadă. Pe de cealaltă parte, Măruță insista să dezvăluie că își ascunde o posibilă sarcină.

Alexandra Stan a povestit despre întreaga situație în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, în urmă cu câteva săptămâni.  „Zilele trecute, am avut o întâmplare cu Măruță. Și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie așa… (…)

A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate că i-am zis să-l dea peste data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niște lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el scria că nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată și chestii d-astea. Și sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta…”, a mărturisit atunci artista.