Cineva l-a îngropat pe Cătălin Măruță. Vă arătăm cine a făcut asta

Cineva l-a îngropat pe Cătălin Măruță. Vă arătăm cine a făcut asta
Cătălin Măruță, Andra și copiii au făcut senzație la mare. Marea actriță s-a fotografiat în costum de baie, iar micuții i-au făcut ziua frumoasă tatălui.

După ce au avut cea mai frumoasă vacanță în Franța, Andra, Cătălin Măruță și copiii au profitat de zile minunate la mare.

Cineva l-a îngropat pe Cătălin Măruță. Vă arătăm cine a făcut asta

Dacă până acum nimeni nu a văzut-o pe frumoasa Andra în costum de baie, iară că de data asta vedeta a făcut o excepție. Aceasta s-a fotografiat în apă alături de Cătălin Măruță, Eva și David, iar fanii cântăreței au fost pur și simplu în extaz după ce au văzut pozele pe contul de socializare.

Andra și micuța Eva s-au asortat la costumele de baie, ambele fiind dintr-o singură piesă. Nici băieții nu au arătat rău, pentru că au avut pantaloni asemănători. „Unul născut iarna, unul primăvara și doi vara! Și cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor vara! ? Vă salutăm pe toți!”, a scris Andra pe contul său de socializare.

Așa tată, așa fiică

Prezentatorul ProTV a stârnit râsete în rândul internauților după ce a postat o fotografie în care apare îngropat de nisip de copii, având în mână o carte și o cafea. Bineînțeles, că lângă fotografie a fost pus și un mesaj corespunzător.

„Ghid de relaxare la plajă: 1. lași copiii să te îngroape în nisip 2. citești o carte interesantă. 3. bei o cafea … la nisip.. ☕️… 4. …. 5…. Completați și voi…”, a spus Cătălin Măruță, pe Instagram. Și tot în nisip a vrut să stea și Eva, micuța fiind cu adevărat  delicioasă.

De ce nu vrea Andra să-și facă fotografii la plajă

Până acum însă, Andra a declarat în nenumărate ori de ce nu vrea să pozeze în costum de baie, la malul mării. Sau, în cel mai bun caz, și-a pozat doar partea de sus a corpului. „În costum de baie nu am, nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a afirmat vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: Instagram