Andra se pregătește de concert cu fiul ei David

Andra se pregătește de concert cu fiul ei David
Andra și fiul ei, David, au rupt Internetul în două. Micuțul și-a acompaniat mama, iar postarea a avut un impact ieșit din comun.

Se pare că David îi calcă pe urme mamei sale și a făcut deja primul pas. Andra și fiul său au avut o primă încercare reușită pe rețelele de socializare.

Andra se pregătește de concert cu fiul ei David

Melodia Stand by me, de la Ben E. King probabil nu a sunat niciodată mai bine. Andra și fiul ei, David, au cântat-o împreună, iar artista a postat videoclipul pe Instagram. În scurt timp, like-urile au început să curgă pe bandă rulantă, iar fanii au fost pur și simplu uimiți să vadă cât de bine se descurcă David. Fiul lui Măruță a acompaniat-o pe mama sa la chitară, iar Andra a fost atât de fericită încât a mărturisit că aceasta a devenit melodia sa preferată.

„Cine ar veni la concert să ne vadă împreună?”

„Aceasta este noua mea melodie preferată. De ce? Pentru că @marutadavid îmi face cea mai mare bucurie: mă acompaniază la chitară! Cine ar veni la concert să ne vadă împreună?”, a declarat Andra pe Instagram. Dacă până acum Andra era cea apreciată pe rețelele de socializare, de data aceasta felicitările s-au îndreptate către David, spre marea satisfacție a brunetei.

Eva Măruță, vedetă pe Instagram

În ceea ce o privește pe micuța Eva, aceasta este deja mare vedetă pe online. Totul a început cu o simplă pagină de Instagram, care în cel mai scurt timp a depășit 100.000 de urmăritori, motiv pentru care fetița Andrei a fost premiată. Se vede clar că micuța își va depăși părinții la capitolul talent și șarm. Pe de altă parte, David mai este pasionat de bucătărie, iar Eva Măruță este atrasă de modă, fiind la o vârstă fragedă extrem de cochetă.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre