Gina Pistol crede în deochi. A luat măsuri să-și păzească fetița

Gina Pistol crede în deochi. A luat măsuri să-și păzească fetița
Gina Pistol e absolut îndrăgostită de fetița ei și, chiar dacă încă nu a postat o imagine cu chipul micuței Josephine, distribuie pe internet numeroase imagini cu ea. Un detaliu surprinzător a atras atenția.

A luat măsuri să-și protejeze fetița, căci Gina Pistol crede în deochi. Așa cum Rețete și vedete a scris, Gina Pistol a fost și la numerolog, zilele trecute, pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile în relația ei. Ea și-a botezat recent micuța și are grijă de ea ca de ochii din cap. Nu cu mult timp în urmă, am observat că i-a pus fetiței o ață roșie în jurul încheieturii uneia dintre mânuțe. E un accesoriu tradițional, pe care-l poartă mai toți copiii din România, menit să îi ferească de energiile negative și de deochi.

Gina Pistol crede în deochi

Gina Pistol postează frecvent fotografii cu bebelușul ei, însă, cum am mai spus, niciodată nu a dorit să îi arate chipul. Vedeta are un stil „strategic” de a o fotografia pe micuța Josephine. Dar anumite detalii tot ies la iveală. Din fotografiile în care îi ascunde atent chipul micuței Josephine a apărut un detaliu extrem de interesant.

Fanii Ginei și ai lui Smiley urmăresc în cele mai mici detalii fotografiile pe care Gina Pistol le publică cu fiica ei, deși niciodată nu i-a arătat și chipul. Cu fotografiile urcate de Gina Pistol pe site-urile de socializare apar noi controverse. Ultima e legată de deochi. Toată lumea a văzut că frumoasa vedetă i-a pus micuței sale o brățară din șnur roșu și la glezna unuia din piciorușe.

Din timpuri străvechi, brățara de culoare roșie pentru bebeluși este o tradiție care i-ar proteja pe nou-născuți de deochi. Mulți s-au întrebat ce înseamnă, de fapt, numele pe care Gina Pistol și Smiley l-au ales pentru fiica lor. Prenumele fetiței e varianta feminină de la „Iosif”, ceea ce semnifică „Dumnezeu va da”, numele Josephine are influențe atât franțuzești, cât și ebraice.

Pentru Gina și Smiley, nașterea fiicei lor, Josephine Ana Maria este o minune care trebuie protejată de rele, cu tot efortul. După cum vă amintiți, Smiley a declarat că nu are de gând să arate chipul fiicei sale pe rețelele de socializare decât atunci când aceasta i-o va cere.

Sursa foto: Instagram

Miliardarul excentric, după ce a fost bătut și jefuit, umblă la el doar cu mărunțiș

Recomandarile noastre