Exclusiv. Ce caută Gina Pistol la numerolog. Fotografii surpriză

Exclusiv. Ce caută Gina Pistol la numerolog. Fotografii surpriză
Din 9 martie, de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine, toată România așteaptă să îi vadă chipul fiicei sale. Gina pistol însă nu se lasă înduplecată. Nici măcar după ce a alungat relele cu șnur roșu prins la încheietura mâinii micuței, nici măcar după ce a creștinat-o, nu a decis însă să o arate. Totuși, săptămâna aceasta, a făcut un pas important.

Vreți să știți ce caută Gina Pistol la numerolog? Sunteți, credem, și voi uimiți să aflați că frecventează unul celebru. S-a dus chiar ieri și a aflat lucruri cu adevărat interesante. „Mi-a spus lucruri despre mine pe care doar eu le știam”, mărturisește vedeta.

Ce cauta Gina Pistol la numerolog

Partenera lui Smiley a vizitat pe numerologul Ștefania, care i-a fost recomandată de o prietenă. Entuziasmată de ceea ce a aflat a dezvăluit puțin din întâlnire. „Eu cred în întâlnirile karmice. Cred că destinul ți-e scris în data nașterii tale”, mărturisește Gina Pistol.

Ea a mai dezvăluit și ce așteptări a avut de la specialista în cifre. „Am vrut să stiu mai multe despre întâlnirea aceasta karmică dintre mine, Andrei și Josephine. Abia aștept să ajungă Andrei acasă, să îi povestesc și lui. Sper să nu uit nimic”, a mai  dezvăluit frumoasa blondină.

Gina și-a făcut curaj să o arate pe Josephine

Odată plecată de la numerolog, Gina și-a făcut curaj și s-a filmat cu micuța ei în brațe. Toată lumea a putut vedea ce mare a crescut fetița, care este  și ea o mică blondină.

De când s-a încălzit vremea, Gina Pistol și Smiley  au făcut mai multe excursii împreună cu micuța lor. Au dus-o în vizită la străbunica, dar și la mare. De asemenea au avut o minivacanță la munte, într-o pădure, unde copila s-a bucurat foarte multe să privească frunzele copacilor. Din ceea ce povestește mândra mămică, fetița e mereu entuziasmată când vede frunze și aude păsărele.

Sursa foto: Instagram

Brigitte Sfăt își plânge soarta. O fostă angajată a făcut-o de râs

Recomandarile noastre