Brigitte Sfăt își plânge soarta. O fostă angajată a făcut-o de râs

Brigitte Sfăt își plânge soarta. O fostă angajată a făcut-o de râs
În ultima perioadă se pare că în viața lui Brigitte Sfăt ghinioanele se țin lanț. Cum se comportă angajații cu ea.

Brigitte Sfăt nu mai poate să suporte momentele prin care trece. Vedeta a făcut o criză de nervi când a aflat ce-i fac angajații.

Brigitte Sfăt își plânge soarta. O fostă angajată a făcut-o de râs

Încurcate sunt căile Domnului, iar Brigitte Sfăt știe cel mai bine asta. Parcă totul s-a întors cu susul în jos în viața brunetei care nu mai știe cum să gestioneze situația în care se află. Afacerile se încurcă când îi e lumea mai dragă și, mai nou, angajații râd de ea cu gura până la urechi.

„De ce ai dat tu poze cu mine?”

Recent, o fostă angajată de-a brunetei a umblat în telefonul acesteia și a luat o fotografie în care Brigitte apare în lenjerie intimă. Femeia a dat la rândul ei poza celorlalți angajați și de aici a început scandalul. Pusă într-o asemenea situație fără precedent, Brigitte a sunat-o și i-a cerut socoteală, însă n-a făcut decât să se enerveze și mai rău. ”Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite.

 

Ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu. I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (…) Această angajată râdea de mine, când am tras-o la răspundere uitați răspunsul pe care mi l-a dat.”, a declarat Brigitte, plângând, la Antena Stars.

„Când ești bun, ești luat de prost”

De parcă toată povestea cu fotografia n-ar fi fost de ajuns, Brigitte a rămas și fără angajați, pentru că aceștia și-au dat demisia. Dar bruneta e optimistă și spune că se va descurca singură, cum a făcut-o de multe ori până acum. ”Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme. Că de ce nu îi asculți, m-am săturat.

Nimeni nu este de neînlocuit. M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci… Când ești bun ești luat de prost”, a mai spus Brigitte.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre