Vulpița de la „Acces Direct” revine. Îi e dor să fie iar vedetă

Vulpița de la „Acces Direct” revine. Îi e dor să fie iar vedetă
Se bucură că e mămică și de fetiță și de băiat, dar tare i-ar plăcea să mai fie din nou în atenția tuturor. Vulpița, devenită vedetă la „Acces Direct”, revine.

A trecut puțin timp de când a devenit mămică și a așteptat să se pună pe picioare. Vulpița revine cu mesaje noi pentru cei care o iubesc.

Vulpița revine. Îi e dor să fie iar vedetă

A avut o sarcină ușoară și o naștere la fel și, la prima vedere, Veronica Stegaru pare o femeie liniștită. Ea și Viorel au doi copii minunați și se bucură de asta mai mult ca niciodată. Pentru că micuțul îi ocupă tot timpul, Vulpița nu a mai putut să stea la taclale cu fanii săi din mediul online. Dar a venit momentul să apară din nou, spre marea bucurie a internauților. Tânăra a postat prima fotografie pe Insta Story, un selfie făcut din vârful patului și le-a urat o noaptea frumoasă celor care o urmăresc.

O duce greu cu soacra

Dacă lucrurile merg bine cu Viorel, nu același lucru se întâmplă cu mama acestuia, doamna Ilinca, care a rămas la fel de acră. De altfel, vecinii cuplului spun că aceasta continuă să-i facă viața grea tinerei mame și permanent o monitorizează. Mai grav ar fi faptul că Vulpiței nu i se dă voie nici să își viziteze părinții și nici să vorbească la telefon. „O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc.

Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune. Iar ea a zis că nu a mai vrut să stea (…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au spus vecinii Vulpiței.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre