O duce din ce în ce mai greu, iar calvarul a început imediat după ce tânăra a născut. Vulpița e disperată.

Vulpița e disperată. „Nu o lasă să-și vadă nici părinții”

Discuțiile dintre Vulpița și soacra ei nu s-au terminat nici acum. Ilinca, soacra Veronicăi Stegaru a devenit din ce în ce mai dură și îi face tinerei doar probleme. Chiar dacă aceasta a născut cu puțin timp în urmă și ar trebui să fie menajată. Oamenii din sat spun că Ilinca e parcă mai dură ca niciodată și nu-și lasă nora nici măcar să-și vadă părinții. Lucru care a făcut-o pe Vulpița să fie cu nervii la pământ.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea (…)

Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au declarat vecinii, conform presei locale. De altfel, nu miră pe nimeni comportamentul Ilincăi pentru că anul trecut, aceasta i-a interzis să-și vadă și fetița.

Ce mesaj i-a trimis Mirela Vaida

Băiețelul Veronicăi și al lui Viorel Stegaru a venit pe lume la sfârșitul lunii mai, iar părinții l-au așteptat cu multă nerăbdare. Pentru început, cei doi s-au gândit ca micuțul să poarte numele Radu Constantin. După multe discuții s-au răzgândit și au hotărât ca bebelușul să se numească Daniel Lilian.

Printre cei care i-au trimis mesaje de felicitări proaspetei mămici s-a numărat și Mirela Vaida. Prezentatoarea a mărturisit totodată că i s-a făcut dor de perioada în care Veronica și Viorel Stegaru apăreau în emisiune.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri