Exclusiv. Imagini de la nunta lui Mihnea Năstase. E uimitor cum s-a petrecut acolo

Exclusiv. Imagini de la nunta lui Mihnea Năstase. E uimitor cum s-a petrecut acolo
Fiul fostului premier al României, lider PSD, s-a însurat zilele trecute. A fost o petrecere de vis. Asupra căreia, atât mirii cât și rudele și invitații au fost rugați să păstreze discreția.

Dar, e uimitor cum au petrecut, avem imagini de la nunta lui Mihnea Năstase. Totul s-a petrecut în aer liber, într-un decor aranjat cu mult bun gust, așa cum se vede din fotografii, și s-au respectat restricțiile de Covid.

„Ieri, Mihnea si Corina s-au căsătorit. In felul acesta, ei au oficializat o prietenie care durează de mai multi ani. De dimineată – căsătoria civilă, apoi ceremonia religioasă si seara – petrecerea cu rudele si prietenii.

Am avut noroc de o vreme de toamnă superbă si de o atmosferă deosebită la Clubul diplomatic – locul unde s-a desfăsurat petrecerea. Le-am urat să se iubească, să se ajute in viată si să se pretuiască unul pe altul”, a scris pe blog Adrian Năstase, fostul premier, despre nunta fiului său cel mic.

Mihnea Năstase și Corina lui fac afaceri împreună

Mezinul lui Adrian Năstase, Mihnea, are 28 de ani. El a absolvit The London School of Economics and Political Science. Îi seamănă perfect tatălui său, dar în loc de politică s-a apucat de afaceri.

Vara aceasta a deschis, împreună cu iubita sa, un glamping. Acesta este un camping de lux, situat  pe plaja de la Corbu, zonă de protecție naturală.

Iubita sa, Corina Corolevschi (31 de ani), este supranumită „Prinţesa Constanţei”.  Fosta campioană balcanică şi naţională la atletism, ea este fiica lui Constantin Corolevschi, cunoscut pentru afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale.

Imagini de la nunta lui Mihnea Năstase

Chiar dacă ei nu le-au făcut publice, câteva imagini de la fabulosul eveniment au „transpirat”. Mireasa a avut o rochie superbă, decorată cu mărgele și cu un voal imens. De altfel, nu degeaba i se spune Corinei „Prinţesa Constanţei”. Tânăra este pasionată de modă, e la curent cu toate noutățile în domeniu și are o garderobă fabuloasă.

Presa a anunțat încă de sâmbătă dimineața că Mihnea Năstase și iubita sa, Corina, își vor oficializa relația în fața ofițerului stării civile și în fața lui Dumnezeu. Adrian Năstase, în rol de tată și de socru mare, a marcat nunta fiului cel mic în această seară de 5 septembrie, dorind să ofere fanilor săi de pe blog o fotografie frumoasă cu Andrei și Corina când ies din biserică, uniți ca soț și soție.