Oana Roman are o fobie rar întâlnită. Noaptea trecută a fost un coșmar pentru ea

Oana Roman are o fobie rar întâlnită. Noaptea trecută a fost un coșmar pentru ea
Alerta legată de averse torențiale a speriat-o foarte tare pe Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a postat imediat un mesaj.

Femeie puternică, Oana Roman are totuși momente când ar vrea să nu audă și nu vadă. Ce o sperie atât de tare.

Oana Roman, înspăimântată de ploile torențiale. Bruneta mai are o fobie rar întâlnită

La scurt timp după ce toată România a primit avertizare de ploi torențiale de la RO Alert, Oana Roman a postat un mesaj pe rețeaua de socializare în care le-a spus fanilor săi motivul pentru care este pur și simplu terorizată: îi este foarte frică de inundații.

„Am fobie de reptile”

Cu ceva timp în urmă, tot pe rețelele de socializare, vedeta a vorbit și despre alte fobii care îi dau bătaie de cap, printre care și cea de fluierat. „Sunt claustrofobă și am fobie de reptile și de fluierat. Nu suport să aud fluierat. (…) Am destule fobii, ca orice om. Fobia reptilelor, nici nu pot sa vorbesc despre asta, mai ales față de șerpi.

Claustrofobia nu am avut-o mereu, ci după ce am făcut vreo 3 RMN-uri când am fost bolnavă și mi s-a declanșat fobia”, au fost cuvintele vedetei.

Ruby se teme de broaște

Nici simpatica cântăreață Ruby nu stă prea bine la capitolul fobii, bruneta afirmând că nu suportă broaștele și șerpii. „Mi-e frică de broaște și șerpi. Nu îmi e frică, e o senzație ciudată, mai ales când vine vorba de șerpi. Nu îmi e frică de ace, piercing-ul din limbă îl am de la sfârșitul clasei a noua. L-am făcut de copil cretin, habar nu am”, a mărturisit Ruby.

Dana Săvuică e terorizată de piticii de curte și păpușile de porțelan

În ceea e o privește pe Dana Săvuică, cea mai mare problemă o constituie piticii de grădină care, sunt în viziunea fostului fotomodel, un fel de sperietoare. „Părinţii mei nu m-au speriat când eram mică, dar am o teamă şi acum de piticii de curte şi de păpuşile de porţelan.

Dana Săvuică nemachiată
Sursa foto: Facebook

t o repulsie faţă de ele, mă îngrozesc, nu-mi plac deloc. De asemenea, am rău de înălţime, nu pot să stau pe o terasă care e mai sus de etajul al doilea pentru că ameţesc. Ţin minte că atunci când  locuiam într-un apartament care era la etajul al şaselea, nu ieşeam deloc pe balcon pentru că îmi era foarte frică”, a declarat ea pentru Spy.

Gina Pistol nu suportă viermii

La rândul său, Gina Pistol a mărturisit că nu ar putea sub nici o formă să privească sau să atingă viermii. „Nu suport viermii, simt o repulsie faţă de ei atunci când îi văd. Ţin minte că la o emisiune m-au pus să ating nişte viermi şi am refuzat pentru că nici nu puteam să mă uit la ei, dar să mai pun şi mâna. Mă înfioară şi sunt foarte scârboşi”, spune blonda.

Sursă foto: instagram