Oana Roman i-a tras un perdaf lui taică-său. Ce a enervat-o atât de rău la Petre Roman

Oana Roman i-a tras un perdaf lui taică-său. Ce a enervat-o atât de rău la Petre Roman
Relația dintre Oana Roman și celebrul ei tată e una complicată. Fostul premier are timp, pare-se, doar pentru noua familie, în detrimentul fiicelor mai mari.

După ziua fiicei sale, Oana Roman i-a tras un perdaf lui taică-său. A făcut-o și acum doi ani. De ce? S-a întâmplat la fel.

„Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și, mai ales, de Crăciun! Și la 43 de ani tot copilul lui sunt. Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc, chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist”, a scris Oana Roman pe Instagram, în decembrie 2019.

Petre Roman pare să nu fi fost prea afectat de cele scrise de fiica sa. A continuat să uite. Duminică, 21 februarie 2021, fiica Oanei Roman (44 de ani) și a lui Marius Elisei (34 de ani) a împlinit 7 ani. Vedeta TV și fostul ei soț au celebrat aniversarea micuței cu o zi înainte, sâmbătă, 20 februarie.

Oana Roman își iubește nespus fiica. De dragul ei, a stabilit cu Marius Elisei custodie comună, la divorț, dar și că vor fi împreună, la evenimentele din viața fiicei lor. Știe ea ce știe. Nu are defel același tratament din partea tatălui ei. În prezent, Petre Roman (74 de ani) este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar împreună au un fiu, Petruș, în vârstă de 10.

Oana Roman i-a tras un perdaf lui taică-său

Oana, care a divorțat recent de tatăl fiicei sale, a dezvăluit că tatăl ei, Petre Roman, a uitat de aniversarea nepoatei sale. Cum spuneam, nu este prima dată. Mai mult decât atât, în afara mamei sale, Mioara Roman, alături de care ea și Isabela locuiesc, niciun bunic nu i-a urat „La mulți ani!” fiicei sale.

„De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră.

Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: «De ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer?». Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea niciunul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon.

Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni. Anul ăsta, nimeni. OK, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiică bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a mărturisit Oana Roman în mediul online.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 28 februarie. Vărsătorilor li se recomandă discreție în afaceri

Recomandarile noastre