Oana Roman îl umilește pe Marius Elisei chiar azi, la aniversarea lor de 10 ani. A scris pe net despre cum relația lor se stinge

Oana Roman îl umilește pe Marius Elisei chiar azi, la aniversarea lor de 10 ani. A scris pe net despre cum relația lor se stinge
Oana Roman și Marius Elisei au împlinesc astăzi astăzi zece ani de relație. Fiica lui Petre Roman i-a trimis tatăl copilului său un mesaj ciudat.

13 ianuarie e o zi specială pentru Oana Roman, care a aniversat zece ani de când îl are alături pe Marius Elisei. Așa cum s-a așteptat toată lumea, fiica lui Petre Roman i-a trimis iubitului un mesaj. Însă nu cel la care sperau fanii, pentru că Oana a optat pentru o poezie tristă a lui Octavian Paler, intitulată ”Definiția unui strigăt”.

Să fie oare atât de nemulțumită în dragoste fiica lui Petre Roman, că a ajuns să-și strige durerea pe toate site-urile de socializare? De asemenea, ea a pus și o fotografie, în care cei doi ciocnesc două pahare cu vin și par că abia se mai suportă unul pe celălalt. În timp ce Marius e pierdut în spațiu, Oana schițează un zâmbet în colțul gurii.

„Dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi”

„Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim in directii diferite. Ţi-aş spune ceva / despre noi, despre zăpada de-afară, / despre dragostea mea. / Ţi-aş spune ceva, / orice, / numai să nu crească iarba tăcerii între noi. / Ţi-aş spune ceva, / ce-ai ştiut, sau ce ştiu, / dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi /şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu.”, a fost mesajul Oanei Roman, pe pagina personală de Instagram.

Vrea să stea câteva zile cu Mioara, la centrul unde e internată

E clar că situația dintre Marius și Oana nu mai e la fel, mai ales că vedeta a mărturisit, tot pe contul de socializare, că se simte extrem de obosită.

Și tare și-ar dori să stea câteva zile la centrul unde Mioara Roman e internată, pentru a avea parte de tot răsfățul de care are nevoie. Se pare că Marius Elisei nu-i mai oferă demult dovezile de dragoste de care ea are atât de mare nevoie.

Recomandarile noastre