Oana Roman își caută liniștea, dar universul îi trimite noi piedici. Parcă e născută în zodia ghinionului

Oana Roman își caută liniștea, dar universul îi trimite noi piedici. Parcă e născută în zodia ghinionului
Oana Roman s-a gândit că cel mai frumos 1 decembrie ar fi să-l petreacă în pădure. Vedeta și-a copilul și bărbatul și duși au fost.

Când vine vorba să încerce lucruri inedite, Oana Roman nu se dă în lături. De asta, a ales să plece în pădure.

Oana Roman s-a mutat în pădure. Iată ce motiv a avut. Exclusiv

Oana Roman s-a gândit să facă un lucru inedit de 1 decembrie. De ziua sfântului Andrei, vedeta a închiriat o căsuță în pădure, și-a luat familia și o prietenă și au plecat să uite de nebunia orașului. Ea le-a prezentat căsuța și fanilor săi și a menționat că n-a dus lipsă de nimic în afară de un dulap unde să-și țină hainele.

În rest, totul a fost cum și-a dorit: ceai, cald, căldură în cameră, duș fierbinte și un brăduț împodobit. Din păcate însă, ploaia și frigul i-au stricat planurile Oanei. Când a văzut cum e vremea, Oana s-a răzgândit și cei trei s-au întors acasă. Păstrând însă amintirea unei zile și a unei nopți petrecută în pădure, într-o liniște absolută.

Vedeta nu mai are bani să-și țină mama la centrul de sănătate

Cu doar câteva zile în urmă, Oana le-a povestit fanilor săi că Mioara Roman se simte mult mai bine. Din nefericire însă, ea a susținut că nu mai are bani să o țină pe mama sa în aceleași condiții. Am avut cu mama anul acesta episoade dure. Cei de la centrul unde a stat ea mi-au salvat-o anul acesta cel puțin de două ori. Acasă, până vine Salvarea… Eu sunt convinsă că aceste lucruri i-au prelungit viața la propriu.

„Astăzi am căzut, pentru că tot o mut, e greu, numai că nu-mi permit, pe termen lung”

Astea sunt niște lucruri pe care vreau ca oamenii să înțeleagă. E foarte ok că vrem să îi ținem acasă, dar nu le prelungim viața în felul acesta.  Acum cum este o luptă grea în mine. Astăzi am căzut, pentru că tot o mut, e greu, numai că nu-mi permit, pe termen lung. Și dincolo e foarte bine, oamenii ăia i-au salvat viața, doar că s-a obișnuit aici, iar la vârsta ei e greu.

„De Crăciun o iau la noi, la masă, dar e o luptă grea, pentru că știu că toate aceste schimbări sunt resimțite”

E foarte dificil pentru mine. Stând în casă, într-un fotoliu, nu e la fel ca într-un loc unde socializează, se plimbă, are personal, este lume, se întâmplă lucruri. În principiu ar trebui săptămâna viitoare să o mut. (…) Este scump, de ordinul miilor… Dar ea acolo are garsoniera ei. De Crăciun o iau la noi, la masă, dar e o luptă grea, pentru că știu că toate aceste schimbări sunt resimțite. Se schimbă personalul, locul. Acolo e universul ei, garsoniera ei”, a mai spus cu tristețe Oana Roman.

Recomandarile noastre