Oana Roman, mari probleme financiare din cauza facturilor uriașe. Se gândește la ce să vândă

Oana Roman, mari probleme financiare din cauza facturilor uriașe. Se gândește la ce să vândă
Problemele au năvălit peste Oana Roman care nu mai știe cum să le rezolve. Și mai greu e atunci când banii nu îi mai ajung.

Oana Roman nu e deloc într-o situație plăcută și nu mai știe cum să gestioneze problema.

Oana Roman, mari probleme financiare. Bruneta vrea să ia măsuri radicale

De când mama sa a fost internată într-un centru de bătrâni, Oana Roman a început să scoată cât mai mulți bani din buzunar. Serviciile în acel centru de lux costă între 2000-4000 de euro, iar vedeta nu mai are bani. În plus, ea are și o casă foarte mare, un copil la școală care are nevoie de multe lucruri.

La toate acestea se adaugă și scumpirile din ultima perioadă, plus faptul că e singura care aduce bani în casă. Fiica lui Petre Roman s-a gândit că ar trebui să vândă casa în care locuiește, din două motive. În primul rând e prea mult pentru trei persoane să locuiască în șase camere și 1000 de metri pătrați. În plus, facturile care au venit de două-trei ori mai mari au pus-o la pământ. Ea a povestit prin ce trece într-un interviu pentru Fanatik.

„Trebuie să consumăm cu măsură din toate”

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă. (…)

Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o. Deși eu am o casă foarte mare. Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pământul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent”, a declarat vedeta.

„Poate ar fi bine să stau într-una mai mică”

Ca atare, Oana consideră că a venit momentul să facă multe schimbări în viață, începând cu a se muta într-o casă mai mică.  „Eu mă gândesc foarte serios că am o casă care a devenit prea mare și că poate ar fi bine să stau în una mai mică. Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată.

Și ce sens are? M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. (…)

„Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo”

Acum nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, că întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neaparat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?”, s-a destăinuit bruneta.