Oana Roman izbucnit în plâns. Iată de ce a părăsit-o Marius – Exclusiv

Oana Roman izbucnit în plâns. Iată de ce a părăsit-o Marius – Exclusiv
A încercat să meargă mai departe în viață după despărțirea de Marius Elisei, însă n-a mai putut. Oana Roman a început să plângă în timp ce vorbea cu fanii.

Oana Roman trece prin momente foarte grele de când a rămas singură. Uneori e atât de greu încât e copleșită.

A decis că astăzi e momentul în care își va face timp și le va povesti fanilor săi tot ce întâmplă cu ea în ultima perioadă, dar și motivul despărțirii de Marius Elisei. Deși toată lumea e curioasă să afle ce s-a întâmplat, prietenii brunetei din online au considerat că e mult mai bine ca Oana să păstreze totul pentru ea și i-au transmis că nu e datoare să dea explicații nimănui.

În plus, un internaut i-a transmis unul dintre cele mai frumoase mesaje, în care i-a explicat cât de mult l-a motivat și i-a schimbat viața. Vulnerabilă și sub influența problemelor din ultima perioadă, Oana a cedat și lacrimile au început să-i curgă. N-a avut putere decât să mulțumească pentru încrederea de care are parte. Ca atare, vedeta a decis să țină totul pentru ea, dar a afirmat că în curând va pune în practică decizia pe care a luat-o.

 

Singură la aniversarea celor zece ani de căsătorie

Deși toată lumea se aștepta ca Oana și Marius să facă ceva deosebit la împlinirea celor zece ani de la căsătorie, s-a întâmplat exact invers. Vedeta a făcut o postare unde, în loc de declarație de dragoste, a pus o poezie tristă, semnată de Octavian Paler și intitulată Definiția unui strigăt.

„Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim in directii diferite. Ţi-aş spune ceva / despre noi, despre zăpada de-afară, / despre dragostea mea. / Ţi-aş spune ceva, / orice, / numai să nu crească iarba tăcerii între noi. / Ţi-aş spune ceva, / ce-ai ştiut, sau ce ştiu, / dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi /şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu”, a fost mesajul Oanei Roman, pe pagina personală de Instagram.

La rândul lui, Elisei a postat o fotografie pe contul de socializare în care apare cu un zâmbet amar în colțul gurii și două cuvinte: „Nu mai spun nimic… Te pup”.

Recomandarile noastre