Oana Roman o atacă pe Oana Zăvoranu cu propriile ei arme

Oana Roman o atacă pe Oana Zăvoranu cu propriile ei arme
A răbdat ceva vreme, dar acum nu mai poate. Oana Roman a răbufnit. Fiica fostului premier Petre Roman a reacționat în privința tuturor criticilor pe care i le-a tot adus, aproape zilnic, Oana Zăvoranu în ultima vreme.

Oana Roman o atacă pe Oana Zăvoranu cu propriile ei arme. Răspunde la insulte și amenințări fix la fel. Fiica politicianului transmite că deține și ea informații rușinoase despre rivala ei. Iar dacă aceasta tot scoate la iveală lucruri din viața celeilalte, nu vede de ce nu ar face la fel.

„Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima, Doamne ferește! Să nu mă apuc eu acum să povestesc cum ați dorit astă-vară să ne împrietenim în Bulgaria!

Mai bine tăcem frumos și ne vedem de treabă. De 20 de ani tot am adunat  povești. Zic nu mă apuc acum să le spun. Că despre mine, în afară că sunt grasă, nu prea a găsit nimeni în 30 de ani să zică altceva”, a menționat Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Reacția Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a reacționat imediat pe contul ei de Instagram. Și susține că nu există nimic compromițător despre ea. In sultele se țin, iar, lanț.  „Păi Peppo, când dracu am vrut eu să fiu prietenă cu tine? Ești cretină de la regii ăia cu care stăteai tu la masă în mintea ta de mitomană.

NU, pur și simplu DIN MILĂ CĂ STĂTEAI CA O SLUGĂ pe lângă NOI (adică pe lângă prietenii mei și ai lui Alex), te-am băgat în seamă.

Uite abia aștept să povestești tu fix nimic… că în afară de minciuni și înșelătorie ce dracu mai poți face tu? Ia, hai. Sunt chiar curioasă să aflu lucruri ascunde despre mine. Păi dacă ar fi fost vreodată în lumea asta ceva de zis despre mine, nu se găseau toate gunoaiele, în afară de tine, să spună? De mine nu există lucruri compromițătoare sau ascunse cu care pot fi șantajată sau speriată”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Ce-i face Adela Popescu lui Radu Vâlcan acum că este însărcinată

Recomandarile noastre