Ce-i face Adela Popescu lui Radu Vâlcan acum că este însărcinată

Ce-i face Adela Popescu lui Radu Vâlcan acum că este însărcinată
Ce-i face Adela Popescu lui Radu Vâlcan, acum că este însărcinată. Prezentatoarea a povestit totul, pe Instagram.

Ce-i face Adela Popescu lui Radu Vâlcan, acum că este însărcinată. Cei doi au plecat în vacanță în Maldive. ”După mai bine de două luni în care copiii nu au mers la grădiniță. Și câteva nopți bune de nesomn și frământări, am hotărât că ar fi foarte bine să ne relocam pentru o vreme într-o țară caldă. La malul mării, într-un loc fără oameni, în care copiii să se joace cât mai mult pe afară. 

Desigur, lista destinațiilor sigure era destul de limitată, așa că am ales Maldive”, a scris soția lui Radu Vâlcan pe Instagram. 

Cei doi au mărturisit că se simt foarte bine, mai ales că nu sunt singuri. Copiii au cu cine să se joace în timp ce Adela se relaxează. ”Ne simțim bine, petrecem mult timp afară, copiii fac aerosoli, se joacă cu Rita. @lauracosoi și familia ei au căsuța de alături”, a mai scris Adela. Aceasta a dezvăluit că și Laura Cosoi este acolo cu fetița ei, Rita. 

Ce-i face Adela Popescu lui Radu Vâlcan, acum că este însărcinată 

Adela a renunțat să prezinte emisiunea ”Vorbește lumea” pe durata sarcinii, iar Lora i-a luat locul temporar. Soția lui Radu Vâlcan a anunțat că a decis să-și ia liber pe perioada sarcinii. Vedeta vrea să se protejeze cât mai bine. De asemenea, prezentatoarea vrea să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Acum în vacanță în Maldive, Adela se bucură de soare, mare și căldură în compania lui Radu și are tot timpul să se relaxeze. Profitând de ocazie că este însărcinată, simpatica prezentatoare îi cere mai des ajutorul soțului său celebru, după cum chiar ea a mărturisit. ”Eu stau pe bucățica de plajă din fața căsuței citind și uitându-mă in larg. Cerându-i, peste măsură de des, ajutorul lui Radu în privința copiilor, pe motiv că sunt însărcinată”, a mărturisit, amuzată, Adela Popescu.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre