Oana Roman și Marius Elisei s-au pus pe slăbit și ne spun ce dietă țin. Vor să facă spectacol la vară

Oana Roman și Marius Elisei s-au pus pe slăbit și ne spun ce dietă țin. Vor să facă spectacol la vară
A slăbit mult în ultima perioadă, dar Oana Roman a pus câteva kilograme înapoi și ar vrea să scape cât mai repede de ele.

Oana Roman e foarte mândră de felul în care arată. Dar pentru că s-au adunat ceva colăcei pe burtă, a luat atitudine.

Oana Roman și Marius Elisei s-au pus pe slăbit. Vor să facă spectacol la vară

A slăbit considerabil în ultima perioadă, iar acum vrea să o ia de la capăt și să mai scape de cel puțin 10 kilograme. Oana Roman a lăsat garda jos în ultima perioadă și s-au pus câteva kilograme, dar nu-și face probleme, pentru că știe că le va da jos în cel mai scurt timp. De data asta, îi va fi alături și Marius Elisei care, spune bruneta, a luat proporții și s-a îngrășat cu vreo opt kilograme, așa că a venit momentul să ajungă la forma dorită.

„Cred că o să intre și Marius la dietă, pentru că s-a îngrășat 8 kg”

„Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok. E un post intermitent. Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore.  Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10.

Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg. Eu beau ceaiul acela care mă ajută să nu îmi fie pofta deloc.  Cred că o să intre și Marius la dietă, pentru că s-a îngrășat 8 kg. Bine, la el nu se vede că are 1.90 m, dar când s-a pus pe cântar s-a speriat un pic așa”, a declarat Oana pentru Viva.

Nu a apelat niciodată la intervenții estetice

Pe de altă parte, Oana spune că nu a apelat niciodată până acum la intervenții pentru a-și ascunde ridurile și le critică pe fetele tinere, afirmând că i se pare exagerat. ”Mă uit la fete care la 25 de ani sunt deja cliente fidele la cabinetul chirurgilor plasticieni. Mi se pare exagerat și devreme.

De ce să ne punem botox la 25 de ani? Eu încă nu mi-am pus și mă simt bine în pielea mea. Cred că e și o chestie de câtă încredere avem în noi. Și de faptul că, din punctul meu de vedere, se promovează un tip de ideal feminin total greșit”, a mărturisit vedeta pe contul său de Instagram.

Sursă foto: instagram