Oana Sârbu şi Tudor Petruţ, amintiri emoţionante despre Costin Mărculescu

Oana Sârbu şi Tudor Petruţ, amintiri emoţionante despre Costin Mărculescu
Vestea morţii lui Costin Mărculescu a luat prin surprindere pe toţi admiratorii actorului. Oana Sârbu şi Tudor Petruţ, colegii lui din filmul „Liceenii”, au postat mesaje şi amintiri emoţionante.

Moartea actorului Costin Mărculescu a stârnit un val de amintiri din epoca difuzării filmului „Liceenii”, unde actorul a avut un rol important. Oana Sârbu a distribuit pe pagina sa de youtube filmul „Liceenii”, iar internauţii au mărturisit că l-a revăzut cu mare plăcere.

Oana Sârbu, tristă la vestea morţii lui Costin Mărculescu

Oana Sârbu a publicat ieri, 11 iunie, filmul „Liceenii”, iar sute de admiratori ai ei au mărturisit că au revăzut cu mare plăcere filmul.

Astăzi, 12 iunie, Oana Sârbu a publicat şi o fotografie cu Tudor Petruţ, nepotul actorului Emanoil Petruţ, pe care în 2018, l-a reîntâlnit după 32 de ani de la lansare filmului „Liceenii”, în care cei doi au avut roluri importante.

Tudor Petruţ a devenit cetăţean american

Tudor Petruţ (56 ani) a fost unul dintre actorii din seria “Liceenii” (1987) şi este nepotul marelui actor Emanoil Petruţ.

Chiar dacă locuieşte de 30 de ani în America, Tudor Petruţ a aflat imediat despre moartea lui Costin Mărculecu şi a postat un mesaj emoţionant. “Până la ora asta nu am putut să mă adun să scriu ceva despre Costin deşi am aflat despre el de azi noapte… Şi acum scriu plângând.  Era un baiat foarte bun, un boem în felul lui, un artist român authentic, prea puţin ajutat să se afirme. Am ţinut foarte mult la el”, a scris Tudor Petruţ pe pagina sa de Facebook.

Tudor Petruţ a absolvit în 1990 Facultatea de Regie la Universitatea de Teatru și Film I. L. Caragiale din București. A regizat spectacole de teatru în Capitală, la Constanța, Arad şi Ploiești.

A emigrat în Statele Unite şi s-a căsătorit acolo. Este cetățean american şi are cu prima soție doi copii, Alexandru și Ștefan. A divorțat însă şi s-a recăsătorit cu Dana, americană cu origine română. Locuiește în Los Angeles, California, şi-a luat o licență pedagogică şi predă Matematică la un liceu din Santa Ana.

Costin Mărculescu a murit singur

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său de la etajul 8 al unui bloc din București, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii „Extra Night Show”, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

La casa lui Costin Mărculescu au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel de la reporterul Horațiu Tudor care sesiza că actorul Mărculescu nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp. „Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a precizat Poliția București.