Oana Zăvoranu a înțeles abia acum cine a ajutat-o necondiționat și care e menirea ei pe acest pământ

Oana Zăvoranu a înțeles abia acum cine a ajutat-o necondiționat și care e menirea ei pe acest pământ
Oana Zăvoranu pare că s-a schimbat mult în ultima perioadă, iar de vină se pare că sunt problemele care par să nu-i dea pace.

Oana Zăvoranu e mai cuminte ca niciodată și spune că s-a apropiat din ce în ce mai mult de Dumnezeu.

Oana Zăvoranu a înțeles abia acum cine a ajutat-o necondiționat și care e menirea ei pe acest pământ

În ultima perioadă, bruneta a avut parte de tot felul de șocuri, iar acest lucru a făcut-o să se apropie mult mai mult de Dumnezeu. Iar acest lucru a liniștit-o și a echilibrat-o. Să nu se înțeleagă însă că Oana nu mai e femeia puternică pe care o știe toată lumea, iar dovada e faptul că bruneta spune că ar putea să intre în politică. Pentru că fanii au fost îngrijorați de dispariția vedetei de pe contul de socializare, ea a lămurit problema.

„Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp”

„Nu vă mai lăsați păcăliți și prostiți de tot ceea ce auziți și citiți despre mine … când am să vă spun eu ceva, atunci e important. (…) Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu. Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp … Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale.

„Nu m-am afiliat la vreo sectă sau organizație religioasă. Nici n-am intrat în vreun partid politic”

„Și nu, nu m-am pocăit … ca să nu lăsăm loc de speculații mărunte … nu m-am afiliat la vreo sectă sau organizație religioasă. Nici n-am intrat în vreun partid politic, așa cum văd că se poartă. Nu, doar îl am în sufletul meu, inima mea, și viață și în tot ceea ce fac pe Dumnezeu. Simplu și, totuși, atât de complicat…”, .”, a spus Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Cine i-a furat identitatea

Nu doar procesul cu fosta angajată a dat-o peste cap, ci și faptul că o domniță de doar 16 ani i-a furat identitatea, făcând un cont de Tik Tok. Vedeta a luat totul în glumă, dar situația e mult mai gravă.

„Cineva pretinde că sunt eu pe Tik Tok. Este un cont fake! Este un cont despre care am înțeles și eu că exista acum ceva vreme, dar care s-a ascuns sub o mască extrem de gingașă de fanpage și atunci, atâta vreme cât am văzut că pune orice însemnă live-uri cu mine sau poze drăguțe, am spus „ok”, asta e, nu poți să împiedici oamenii să fie fani.

Oana Zăvoranu spune când ne-o vor arăta Gina și Smiley pe fiica lor

„Are filmulețe cu un milion și ceva, două milioane de vizualizări, ale mele”

Toată povestea a escaladat, însă, acum două seri. Mi-a fost invadat contul de Instagram cu tot felul de mesaje care îmi spuneau: „Oana, ți-a fost spart contul de Tik Tok!”. Eu în secunda următoare am intrat pe Tik Tok-ul meu și am văzut că e ok, așa că le-am spus oamenilor că e ok, iar ei mi-au spus.

„Nu, este un cont de Tik Tok, care sub masca unui fanpage pretinde că a intrat o fată de 16 ani care se lăuda că ți-a spart conturile bancare și contul de Tik Tok”. Ok, intru și eu pe Tik Tok-ul acela și ce să vezi? Are filmulețe cu un milion și ceva, două milioane de vizualizări, ale mele.

„Ea câștigă bani cu nemiluita, nemunciți, pe spatele meu, pe numele meu”

Pare o glumă proastă. Adică un filmuleț al meu poate să aibă 20-30 de mii de vizualizări, în timp ce filmulețele de pe TikTok-ul acesta fake și șarlatan are milioane de vizualizări. Am înțeles și eu că se câștigă bani cu nemiluita. Ea câștigă bani cu nemiluita, nemunciți, pe spatele meu, pe numele meu!

Ea se laudă că mi-a spart conturile bancare și contul de Tik Tok. Are tupeul să se laude că diseară așteaptă oamenii în număr cât mai mare să explice glumița, că a făcut o glumiță acum două seri.”, a povestit Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.