Oana Zăvoranu intră tare în Dorian Popa. Toată lumea așteaptă replica la acuzațiile Zăvorancei

Oana Zăvoranu intră tare în Dorian Popa. Toată lumea așteaptă replica la acuzațiile Zăvorancei
Acum doi ani erau numai lapte și miere, protagoniști în serialul fenomen sacrificiul, difuzat de postul antena 1. Acum au ajuns la baionete.

Oana Zăvoranu intră tare în Dorian Popa, actorul devenit super influencer intrând pe lista neagră a colegei sale de breaslă. Vremurile când fanii credeau chiar că între Oana Zăvoranu și Dorian Popa s-ar fi înfiripat ceva pe platourile de filmare au trecut. Actrița l-a umilit acum, public, pe canalul ei de YouTube.

Episodul vrea să „echilibreze” abordările Oanei. Care, până acum, a avut de reproșat lucruri doar vedetelor feminine. Zăvoranca l-a luat acum pe Dorian Popa în colimator. Și face dezvăluiri șocante. Ceea ce prezintă Oana Zăvoranu e un Dorian Popa departe de imaginea pe care și-a construit-o public în ultimii ani. Mai pe scurt, vedeta îi aduce lui Dorian Popa acuzații grave. Ea susține că poartă multe produse fake. Dar și că ar face scandal atunci când nu primește, gratis, anumite bunuri.

Oana Zăvoranu intră tare în Dorian Popa: “E tăticul mocangiștilor!”

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte.  L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea.

La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri.Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a povestit Oana Zăvoranu, pe canalul său YouTube.

Oana Zăvoranu: „Acestui băiețaș i s-a urcat la cap”

Organizată și documentată, cum o știți, Oana Zăvoranu a prezentat inclusiv „lista de prețuri” practicate de Dorina Popa pentru publicitate online. „S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: „ăla îmi place, ăla îmi place”, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: „mi-ați pregătit parfumurile?”, la care vânzătorul îi zice: „dacă doriți, vă putem oferi un mic discount”.

Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: „Cum adică să vă plătesc?! Păi voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!”. Eu am mai multe true story-uri ca asta, acestui băiețaș i s-a urcat la cap, crede că totul i se cuvine. Cum e, mă, cu rata la garsonieră? Cât vine? 18 milioane? Are zile în care mângâie pereții, mângâie frigiderul.

E genul care are numai poze cu el dezbrăcat. Și-a făcut buzițe, are buzițe mai mari ca mine. Și-a făcut nasul ca o pătlăgică. Disperarea lui de a atrage proști… Se duce la doctori și le cere să se prefacă pentru prank-uri. Acest „mucio man” care se pozează în baie, cu prosopul”, a mai spus Oana Zăvoranu, pe YouTube.

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Cum era și ce făcea Mirela Vaida înainte să devină prezentatoare la Acces Direct