Oana Zăvoranu, schimbare radicală în casă, după ce a luat-o pe calea credinței – Exclusiv

Oana Zăvoranu, schimbare radicală în casă, după ce a luat-o pe calea credinței – Exclusiv
Oana Zăvoranu s-a apucat de reamenajări acasă. Cum brusc a devenit o persoană religioasă, casa ei trebuie să o reprezinte, pentru că orice casă e oglinda locuitorilor ei.

Nu de mult timp, Oana Zăvoranu a devenit o persoană extrem de religioasă. A lăsat demult în urmă vrăjitoarele, acum are părinte duhovnic și multe sfaturi spirituale pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta ține să împărtășească cu fanii ei toate noile iei descoperiri în legătură cu divinitatea, astfel că aproape zilnic invită lumea la rugăciune, cumpătare și credință.

Oana Zăvoranu s-a apucat să își redecoreze casa în spiritul credinței

Zilele acestea Oana Zăvoranu a mărturisit că s-a apucat să își are decoreze casa. Vila în care tronau odinioară cranii îmbrăcate în cristale trece printr-o schimbarea radicală. Acum, Oana Zăvoranu, le înlocuiește toate cu icoane.  Vedeta a distribuit pe rețelele sociale imagini cu obiectele ei de decor care vor deveni o amintire. „Acum aici este o icoană a maicii Domnului care este preferata mea. Dar aceste frumuseți sunt păstrate…”, a dezvăluit Oana Zăvoranu alături de imagini.

Iubitoare de lux, și cu venituri care îi permit acest lucru, Oana Zăvoranu continuă, totuși, achizițiile scumpe. Ea a dezvăluit că, pe lângă icoane își cumpără în continuare accesorii prețioase. Printre ele, o brichetă de aur, toată bătută în cristale.

Sfaturi de viață de la Oana Zăvoranu

Noua Oana Zăvoranu a mai lansat, recent, un sfat pentru urmăritorii ei: să nu se mai uite la știri și să creadă cu tărie în Dumnezeu.

„Dragilor, nu vă mai uitați la știri, uitați-vă la oamenii care se roagă fără să îi știe nimeni și în cărți (de rugăciune și nu doar). Asta este ortodoxia, este pace și încredere în cel căruia mă rog în orice ceas să mă ajute. Întotdeauna oamenii se împart în cei care se încred doar în iei și înnebunesc de frică și oameni care se încred în ei dar și în Dumnezeu și nu le este frică de nimic”, a scris Oana Zăvoranu într-o postare pe Insta Story.

Sursa foto: Instagram