Bruneta e la schi și, aparent, nu se lasă marcată de atacul furibund declanșat de Oana Zăvoranu.  Actrița o numește pe Adelina Pestrițu ”Pinocchio”, râde de ea că face reclamă unor produse, și că toată excursia ar fi „moca”. Dar nu se oprește aici. Atacul este mult mai dur decât la a spune că și-a scris singură scrisori din partea sponsorilor.

După ce și-a trecut în revistă, mai zilele trecute, foștii iubiți, dându-le și calificative în legătură cu prestația din dormitor, Oana Zăvoranu se pare că e foarte documentată și în legătură cu viața amoroasă a altora. Bunăoară, e expertă în fostele relații ale Adelinei Pestrițu, astfel că le înșiră și le detaliază, una după alta.

Printre ele, mai strecoară și fotografii cu vedeta, fără bluză, fără sutien. De unde le-a găsit, numai Oana Zăvoranu știe. Dar, vede toată lumea, dacă și-a pus în cap ceva, lucrează metodic și aplicat.

Ce plănuiesc influencerițele jignite de Oana Zăvoranu

Mai multe influencerițe care au intrat și ele în colimatorul Oanei Zăvoranu  strâng rândurile și plănuiesc replica. Va fi un tsunami.  Rămâne de văzut dacă  Adelina Pestrițu se va alia cu ele.

Criticate de săptămâni bune, vedetele din România au decis să îi dea o replică actriței din „Sacrificiul”, serilul difuzat de Antena 1. S-a aflat planul secret împotriva Oanei Zăvoranu. Printre persoanele publice atacate de Oana Zăvoranu se numără și Oana Roman, Anda Adam, Alina Ceușan, Raluca Pastrama sau Bianca Drăgușanu.

„Cristina Ich și alte influencerițe extrem de cunoscute au discutat și ar intenționa să o dea pe Zăvo în judecată. Acestea se consultau în privința a ceea ce au de făcut pe cale legală și chiar se gândeau să deschidă un proces la comun contra ei”, susțin surse din showbiz, conform Ciao.ro.

Multe din cele atacate de Oana au decis să nu reacționeze direct. Bianca Drăgușanu, impulsivă, nu a tăcut. Din contra. Fosta soție a lui Alex Bodi a fost jignită de apelativul pe care i l-a dat Zăvoranca, „Buzilă”, astfel că la doar câteva ore de la postarea mesajului brunetei, blondina a postat la Story un mesaj dedicat actriţei: „Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă.

Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii. Acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat. Nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine?! Nu meriți atenția mea. Ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja.

Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună! Norocul multora este că eu chiar am treabă. Nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!

Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic. Eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii”.

Sursa foto: Instagram

Lili Sandu, primul Crăciun în trei. Poză emoționantă cu bebe TJ

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp