Oanei Roman îi e dor de Franța. Ce planuri are, dacă tot a rămas singură

Oanei Roman îi e dor de Franța. Ce planuri are, dacă tot a rămas singură
Oanei Roman îi este dor de Franța. Vedeta s-a destăinuit fanilor. Ce planuri are, dacă tot a rămas singură.

Oanei Roman îi e dor de Franța. Vedeta s-a născut într-o familie bună. Acest lucru i-a permis să meargă la cele mai bune școli. Puțini știu că fiica fostului premier a studiat la Sorbona, în Paris. Vedeta a terminat liceul în anul 1994, iar apoi a mers să studieze la Sorbona până în 1998. Oana Roman a studiat la Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA de la Sorbona. Vedeta a fost șefă de promoție.

Într-o sesiune de întrebări de la fani pe Instagram, Oana Roman a dezvăluit câteva aspecte. Printre altele, vedeta a spus ce părere are despre criticile ce i-au fost adresate de-a lungul timpului și dacă o deranjează. ”Se vorbește despre mine de 30 de ani. Sunt obișnuită. E și flatant cumva. Înseamnă că nu trec neobservată și am reușit să mențin în atenția publică foarte mulți ani. Și se vorbește despre mine și foarte frumos”, a scris Oana. 

Oanei Roman îi e dor de Franța. Se mută acolo?

Oanei Roman îi e dor de Franța

Acum că s-a despărțit de Marius Elisei și a rămas singură cu fiica ei, Izabela, Oana Roman se pare că are planuri mari. Vedeta a recunoscut că în continuare crede în iubire, dar că nu știe în ce măsură se va mai mărita. ”În iubire cred. De măritat încă o dată…nu știu. Habar n-am ce va fi”, a răspuns Oana la întrebarea dacă mai speră în iubire și căsătorie. 

De asemenea, fiica fostului premier se pare că își dorește să se mute peste hotare, acum că este singură. Un fan a întrebat-o pe aceasta direct dacă vrea să se mute în Franța. ”Daaa. În sudul Franței”, a răspuns aceasta convinsă. Rămâne de văzut dacă va face pasul cel mare în următoarea perioadă. Alături de fiica ei, Iza, bineînțeles. 

Foto: Instagram

Laurette se mărită. Ce relație are cu viitorii socri

Recomandarile noastre