Olivia Newton-John, dramă de nedescris: primul soț a fugit cu dădaca în timp ce ea se lupta cu cancerul. Detaliile unui destin teribil

Olivia Newton-John, dramă de nedescris: primul soț a fugit cu dădaca în timp ce ea se lupta cu cancerul. Detaliile unui destin teribil
Moartea celebrei artiste australiene Olivia Newton – John e prilej de memorare a vieții spectaculoase pe care aceasta a avut-o. Dar care nu a fost lipsită de traume puternice. Povestea ei ne arată că faptele reprobabile nu rămân niciodată nepedepsite.

Imaginați-vă următoarea scenă: protagonista, o femeie tânără, talentată, măcinată de o boală deseori incurabilă, găsește resurse să facă un turneu de caritate. Iar drept recompensă soțul fuge cu tânăra dădacă a familiei. Prima căsătorie a Oliviei Newton-John s-a încheiat când soțul ei a fugit de acasă cu dădaca de 23 de ani.

Dansatorul Matt Lattanzi era cu 11 ani mai tânăr decât Olivia Newton – John când cei doi s-au căsătorit în 1984. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Xanadu în 1980, când ea avea 32 de ani, iar el 21. În ciuda diferenței de vârstă, au avut imediat chimie, a dezvăluit Newton-John, și s-au întâlnit timp de patru ani înainte de a se căsători în 1984. Au avut împreună o fiică, Chloe, născută în 1986.

Aceasta a fost prima căsătorie a Oliviei Newton-John și s-a încheiat cu inima zdrobită a artistei, când soțul ei a fugit cu tânăra dădacă a cuplului, în timp ce ea se lupta cu cancerul de sân. Practic cei doi s-au despărțit după ce artista l-a confruntat pe soțul ei din cauza relației sale „foarte strânse” cu dădaca familiei, Cindy Jessup, pe atunci în vârstă de 23 de ani, în timpul unui turneu caritabil împotriva cancerului.

Primul soț a fugit cu dădaca familiei, o tânără de 23 de ani

Totul se întâmpla în 1992, în timp ce Olivia, diagnosticată cu cancer la sând, își pusese cariera în stand-by, și a decis ca familia să se mute la țară, la o fermă, pentru a se recupera. Mutarea a ucis în cele din urmă căsătoria ei, scrie Daily Mail. „Când am avut cancer de sân, m-am gândit că asta va fi, a recunoscut ea pentru Daily Mail în 2005. M-am dus la ferma mea de lângă Byron Bay și m-am gândit serios să mă retrag”.

În timp ce Olivia Newon – John se lupta cu cancerul, Lattanzi a jucat în serialul australian Paradise Beach în 1993, moment în care, cuplul ocupat cu toate angajamentele, a angajat-o pe Cindy Jessup, 23 de ani (foto), să aibă grijă de fiica lor, Chloe, iar ea a devenit rapid parte a familiei.

Olivia Newton – John a pus mereu primul divorț pe seama cancerului

„Tatăl Oliviei Newton-John a fost un spion britanic care l-a interogat pe adjunctul lui Hitler… după ce l-a dus la ceaiul de după-amiază la un hotel din Londra. Din păcate, pentru cea mai mare parte a vieții ei, ea s-a chinuit să găsească un bărbat care să fie la înălțimea lui”, scrie Christopher Stevens.

În 2005, Olivia Newton – John a vorbit și despre primul ei divorț și lupta cu necruțătoarea boală. „Cred că mariajul nostru s-ar fi încheiat în cele din urmă, dar s-a întâmplat mai devreme din cauza cancerului, ceea ce a fost un lucru bun, a spus ea pentru Daily Mail. A fost foarte dureros, dar nu am fost niciodată în dezacord unul cu celălalt.

Am încercat să rămânem prieteni pentru că avem un copil și am făcut un pact că ea este cel mai important lucru din viața noastră și că nu ne vom certa niciodată pentru ea. Ce sa întâmplat între noi era între noi și nu am lăsat să o afecteze. (…) Proprii mei părinți au divorțat când aveam 10 ani și, poate din cauza asta, am tot amânat căsătoria. Când m-am căsătorit, am vrut să dureze pentru totdeauna, dar nu a fost așa”.

Divorțul de Olivia i-a pus lui Lattanzi cariera cinematografică pe butuci

Legenda australiană a divorțat de Lattanzi  în 1995, iar acesta, pe atunci în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit cu tânăra sa iubită, doi ani mai târziu. Olivia Newton-John a continuat să dea vina pe lupta ei cu cancerul pentru ceea ce spunea că este sfârșitul inevitabil al căsniciei ei, și nu dragostea soțului Matt Lattanzi pentru babysitterul lor. Dar nici căsnicia dintre Jessup și Lattanzi nu a durat, cuplul despărțindu-se după 10 ani, în 2007.

Între timp, fosta dădacă, Cindy Jessup, a avut o foarte scurtă carieră pe ecrane, apărând într-un videoclip puțin cunoscut, Prescription for Peril în 1999 și apoi în Tied Up All Night în 2000.

Cariera lui Lattanzi s-a oprit de asemenea în urma despărțirii sale de Olivia Newton-John. Bărbatul a apucat să apară în Grease 2, cu Michelle Pfeiffer în rol principal în 1982, ce a urmat flop-ului original al lui Newton-John și John Travolta din 1978. Matt Lattanzi nu a mai lucrat niciodată în industria cinematografică după perioada sa în Paradise Beach în 1993 (foto). Acum  are 63 de ani, s-a recăsătorit și locuiește în Oregon, în SUA, unde are o fermă de cannabis. trăiește și el propria dramă, ca și când destinul l-a pedpsit pentru că și-a abandonat prima soție bolnavă de cancer.

Mâna destinului, implacabilă. Soțul infidel al Oliviei Newton – John a ajuns să trăiască din nou drama acesteia

A treia soție a lui Lattanzi, Michelle, a fost diagnosticată cu cancer de colon în 2014, dar este în remisie, iar cuplul conduce acum ferma de canabis medicinal Laughing Dog, de 115 acri. Michelle Lattanzi a adus marți un omagiu fostei soții a soțului ei pe rețelele de socializare, spunând că lumea a pierdut un simbol. „Astăzi am pierdut-o pe una dintre marile mari ale lumii, Olivia Newton-John, a postat ea în numele cuplului.

Matt și cu mine suntem atât de copleșiți de dragostea și recunoștința împărtășite cu noi de prieteni, familie și o comunitate profund iubitoare de fani cărora le va lipsi prezența Oliviei în această lume. Am auzit povești și amintiri cu adevărat minunate de la oameni din apropiere și de departe și onoarea în fiecare dintre voi de unde provin acele sentimente și amintiri.

Nimic nu va înlocui icoana pe care am pierdut-o, totuși moștenirea ei este vie și bine în inimile și amintirile noastre, precum și contribuțiile ei la cultura noastră globală, fiica ei iubită Chloe Lattanzi și centrul ei de cercetare și wellness pentru cancer din Melbourne. Vă rog onorați-vă tristețea și apoi sărbătoriți bucuria pe care inima Oliviei și realizările de-a lungul vieții au oferit-o în lumea noastră. Trimiteți dragoste”.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail