Olivia Wilde câștigă procesul și îl taxează pe fostul soț: „M-ai făcut de rușine intenționat!!!”

Olivia Wilde câștigă procesul și îl taxează pe fostul soț: „M-ai făcut de rușine intenționat!!!”
Cunoscuta actriță Olivia Wilde tocmai a câștigat o primă victorie în războiul ei de custodie împotriva lui Jason Sudeikis, pe care l-a acuzat că a umilit-o în mod intenționat în timpul unei apariții publice.

Deși la despărțire, acum doi ani, transmiteau că s-au înțeles asupra copiilor, actriţa şi regizoarea americană Olivia Wilde se judecă cu fostul ei al doilea soț în legătură cu aceștia.

S-a ajuns până acolo încât în luna aprilie Olivia Wilde a primit de la avocați, pe scena din Las Vegas, unde îşi prezenta următorul film, un plic. Ceea ce s-a crezut că e o regie, s-a dovedit a fi un set de documente juridice pe care fostul partener i le-a expediat prin avocați, într-un loc public, unde era obligată să le primească. Umilința a fost maximă, cu atât mai mult cu cât filmul îl implică și pe actualul iubit al Oliviei.

„Este pentru mine?” a întrebat actriţa, întreruptă marţi în timpul prezentării viitorului său thriller „Don’t Worry Darling”, pe scena festivalului CinemaCon. „Foarte misterios. Îl voi deschide acum”, a adăugat ea. Plicul, cu menţiunea „personal şi confidenţial”, a fost adus pe scenă de o persoană necunoscută. „Este un scenariu?”, a mai întrebat actriţa în timp ce a aruncat o privire asupra conţinutului plicului. „OK, am înţeles. Mulţumesc”, a spus ea şi şi-a reluat prezentarea.

Olivia Wilde către fostul soț: „M-ai făcut de rușine intenționat!!!”

În plic erau documente juridice, din partea lui Jason, care cereau unui judecător să preia procesul lor privind custodia. copiilor, la New York. Olivia și-a depus apoi propriile documente juridice în L.A. pentru că copiii locuiesc în statul California și nu în statul New York, scrie TMZ.com.

În documentele obținute de Daily Mail, echipa Oliviei a numit mișcarea lui Jason de a-i înmâna actele pentru procesul privind custodia copiilor drept o „tactică scandaloasă”.  Ea a spus: „Acțiunile lui au fost în mod clar menite să mă amenințe și să mă surprindă neplăcut. Ar fi putut să o facă mai discret, dar în schimb a ales să mă surprindă în cel mai agresiv mod posibil. Faptul că Jason m-ar face de rușine profesional și ar expune conflictul nostru personal în acest fel este extrem de contrar interesului copiilor noștri”.

Procesul pentru custodia copiilor urmează să fie judecat

O sursă apropiată lui Jason a susținut pentru TMZ.com că acesta nu avea idee că  fosta sa soție va fi notificată într-un astfel de spațiu public. Luna trecută a avut loc o audiere zoom cu Olivia, Jason, avocații lor și judecătorii din New York și L.A. Cei doi judecători au fost de acord că procesul se va ține în statul California la L.A.

Momentan a fost stabilită doar jurisdicția cazului, nu a avut loc niciun proces și este posibil ca fostul cuplu să rezolve lucrurile pe cale amiabilă, înainte ca procesul să pornească. Olivia Wilde vrea să se mute la Londra la sfârșitul anului, în mare parte pentru că acolo locuiește iubitul ei, Harry Styles.  Se pare că va avea loc o luptă intensă pentru stabilirea locului unde vor ajunge copiii să locuiască.

Sursa foto: Instagram