Omul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu s-a sinucis. Anunțase că va deveni tată…

Omul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu s-a sinucis. Anunțase că va deveni tată…
A salvat mii de vieți, dar și-a luat-o singur pe a lui. Ionuț Mureșan, asistentul care a avut grijă de regretatul Benone Sinulescu a fost găsit mort în biroul său din Arad.

Acestea deținea o firmă de îngrijiri medicale la domiciliu, iar cu doar o lună în urmă a anunțat fericit că va deveni tată.

A fost unul dintre cei mai iubiți asistenți medicali din Arad, iar toți cei pe care i-a îngrijit au avut doar cuvinte extraordinare despre bărbat. Nimeni nu știe ce probleme a avut acesta, ce durere a strâns în suflet, dar în cursul serii trecute, acesta a fost găsit mort la sediul firmei sale.

Bărbatul, care l-a îngrijit și pe Benone Sinulescu, a dispărut de acasă miercuri și nu i-a mai răspuns iubitei la telefon. Femeia s-a îngrijorat și l-a căutat la firmă, dar a găsit ușa închisă prin interior. Speriată, a sunat la 112, iar potrivit primelor informații când echipajul a venit și a spart ușa, a fost găsit într-o baltă de sânge. Nu se cunoaște însă modalitatea prin care acesta și-ar fi luat viața.

A anunțat pe pagina de Facebook că va deveni tătic

Ionuț Mureșan era cunoscut în Arad pentru ajutorul pe care-l oferea oamenilor, mai ales în perioada pandemiei. Firma sa funcționa foarte bine, iar acesta a reușit să-și extindă afacerea și în Oradea. Cu doar câteva zile în urmă, în culmea fericirii, el a anunțat pe contul său de socializare că urmează să devină tătic.

Ionut Muresan, asistentul care l-a ingrijit pe Benone Sinulescu

„Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține.

O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”, a fost mesajul postat de bărbat la începutul lui februarie. Ionuț s-a născut în anul 1985 în orașul Jibou din județul Sălaj, iar după ce a terminat liceul a ajuns la Arad la facultate. El a lucrat ca brancardier la Spitalul Județean Arad în jur de zece ani și trei ani ca paramedic la Smurd Vinga. Din 2017, tânărul presta servicii medicale la domiciliu.

Recomandarile noastre