Omul lui Cîțu oferea posturi publice contra favoruri amoroase. A fost filmat ca să-l vadă o țară întreagă

Omul lui Cîțu oferea posturi publice contra favoruri amoroase. A fost filmat ca să-l vadă o țară întreagă
Jurnalul de Brăila a intrat în posesia unor imagini greu de comentat. Chiar în ziua congresului PNL, primarul din Gropeni, susținător a lui Florin Cîțu, negocia într-un stil propriu angajarea unei domnițe.

În camera de hotel, primarul din Gropeni, Stan Malinche, își încerca norocul cu o tânără, pe care urma să o angajeze. Ce-a urmat, e strigător la Cer.

Omul lui Cîțu oferea posturi publice contra favoruri amoroase. A fost filmat ca să-l vadă o țară întreagă

Deși dacă e căsătorit și are o răspundere mare pe umeri, chiar în seara congresului PNL, primarul din Gropeni, Stan Malinche, a demonstrat cine este cu adevărat. Potrivit Jurnalului de Brăila, acesta i-a oferit unei tinere, îmbrăcat doar în chiloți, un loc de muncă.

Primarul i-a făcut declarații de dragoste incredibile viitoarei angajate, apoi i-a enumerat locurile de muncă care i s-ar potrivit. Domnișoara, extrem de perspicace, l-a rugat pe primar să-i explice cu lux de amănunte cum o poate ajuta și ce ar trebui să facă și ea.

”Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, spune edilul, potrivit mesajelor publicate de Jurnalul de Brăila.

„Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei”

„Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne fu*em, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei. (…) Am spus că începând din momentul ăsta trebuie să ai încredere în mine și că vom avea o colaborare (…)

Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le vorbim prin telefon. Din moment ce ți-am spus că îmi doresc să te ajut… Nu sunt un om care doar să promit și dup-aia… Ți-am spus, să nu crezi că duc lipsă de femei! Ți-am promis și ești probabil printre puținii oameni din viața mea, care am promis că te ajut!”, a explicat primarul într-un clip video.

Pe care, tânăra l-a dat publicității alături de alte clipuri video și fotografii compromițătoare. Potrivit presei locale, primarul și tânăra s-ar fi cunoscut pe Facebook, edilul abordându-i și făcându-i multe complimente. Tânăra spune că a făcut acest lucru pentru ca nici o altă fată să nu mai cadă în plasa vreunui primar dornic de sex și să se compromită.

Sursă foto: jurnalul de Brăila

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp