După o viață trăită la maxim, Laura Andreșan le oferă consiliere femeilor cu probleme. Cum le poate ajuta.

Laura Andreşan ține prelegeri pe Facebook. Ce le învață pe femei fostul star porno

Traumă, infidelitate și trădare sunt subiectele pe care le abordează acum Laura Andreșan. Aceasta face tot felul de întâlniri cu comunitatea din online și este alături de mamele singure care au fost trădate de partener. Nici vedeta nu a fost foarte bine în ultima perioadă, anul trecut aceasta punând punct relației de 12 ani pe care a avut-o cu cântărețul Grasu XXL.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între cei doi, pentru că nici Laura, nici Grasu XXL nu au vorbit vreodată despre motivul rupturii. Ce se cunoaște e faptul că Maria, fetița lor în vârstă de doi ani, a rămas la mamă. Iată ce ajutor le oferă Laura mamelor din comunitatea online.

„Adulterul, mai traumatizant decât dezastrele și calamitățile naturale”

„Majoritatea studiilor clinice din domeniul psihologiei de cuplu și familie arată că trăirea unui act de infidelitate este unul dintre cele mai traumatice evenimente pe care ființa umană le poate trăi. Adesea adulterul este mai traumatizant decât dezastrele și calamitățile naturale, deoarece acestea nu se produc intenționat.

Însă infidelitatea este o decizie deliberată a celui de lângă noi – mai exact a acelei persoane despre care presupuneam că ne iubește și îngrijește. Că ne protejează de restul lumii, că ne tratează cu respect, demnitate și onestitate. (…) Adesea presupunem că relația noastră de cuplu este sigură și avem impresia că aceleași convingeri le are și persoana de lângă noi.

Și aceste gânduri nu se pierd nici atunci când nu suntem împreună. (…) De ce ne afectează atât de tare aceste aspecte? Deoarece avem încredere în persoana care a ales să-și petreacă viața alături de noi. Când partenerul(a) ne transmite un mesaj nu stăm să-i evaluăm sinceritatea sau conținutul de adevăr”,”, spune Laura pe Facebook.

Sursă foto: viva, ziaruldeiasi