Oprah Winfrey își ține angajații „în lesă”, în timp ce câinii vedetei trăiesc ca niște nababi – Detalii șoc

Oprah Winfrey își ține angajații „în lesă”, în timp ce câinii vedetei trăiesc ca niște nababi – Detalii șoc
A făcut sacrificii uriașe ca să ajungă aici, așa că Oprah Winfrey are mare grijă la tot ce se întâmplă în jurul său.

Mulți își doresc să lucreze alături de realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey, dar puțini rezistă lângă ea.

Oprah Winfrey își ține angajații la respect, dar câinii vedetei au regim privilegiat. Iată cum se comportă vedeta

Oprah, care a reușit să strângă o avere de 3,5 miliarde de dolari, are pretenții mari de la cei care lucrează cu ea, iar regulile pe care ea le impune nu se încalcă de nimeni. Primul lucru pe care cei care vor să învețe de la Oprah este confidențialitatea, iar acordul semnat cu vedeta nu se semnează pe toată perioada contractului de lucru, ci pe viață.

Și asta pentru că Oprah consideră că „Trebuie să lucrez într-un mediu în care să am încredere în angajații mei‟. Într-un interviu cu Steven Colbert, vedeta a recunoscut că nu suportă sub nici o formă să vadă pe cineva care mestecă gumă de mestecat lângă ea.

Fără cadouri în spațiul public

Și nu e vorba doar de angajații săi care nu îndrăznesc să ridice ochii în fața șefei, ci de orice altă persoană pe care o întâlnește. Și mai e un lucru extrem de important de la care nu se abate nimeni. Bruneta nu suportă ca cineva să-i ofere un cadou nici la birou, nici în spațiul public și același lucru i l-a impus și celor care lucrează pentru ea. Și nu în ultimul rând, pentru realizatoarea tv nu e nici un lucru mai important  ca locul său de muncă.

Ce regim privilegiat au câinii lui Oprah

Dacă angajații stau drepți în fața vedetei, câinii acesteia trăiesc ca-n sânul lui Avraam. Patrupedelor nu li se pun opreliști de la nimic, li se împlinesc toate dorințele, iar vedeta s-a gândit și mai departe. Pentru că îi adoră și ar face orice pentru ei, Oprah Winfrey le va lăsa moștenire nici mai mult nici mai puţin decât 30 de milioane de dolari.