Oreste Teodorescu, anunț fără precedent. I-a luat prin surprindere pe toți

Oreste Teodorescu, anunț fără precedent. I-a luat prin surprindere pe toți
Fostul prezentator TV, Oreste Teodorescu, i-a șocat pe toți cu deciziile luate recent.

În mediul online, Oreste Teodorescu a explicat ce are de gând să facă în următorii ani. Decizia sa i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Oreste Teodorescu, anunț fără precedent. I-a luat prin surprindere pe toți

A intrat în sufletul românilor cu emisiunea Codul lui Oreste și de atunci este urmărit cu sufletul la gură. S-ar putea însă ca în următorii ani să ni se facă dor de Oreste Teodorescu, pentru că vedeta a luat o decizie radicală. Se gândește să plece definitiv din România. Fostul prezentator a explicat pe contul său de socializare și ce l-a determinat să ia această hotărâre. El crede că până va împlini 50 de ani, va reuși să părăsească țara. Desigur, dacă va reuși să scape și de dosarul penal în care e cercetat.

„Dar Flacăra speranţei va continua şi până la urmă va arde din temelii, spurcăciunea din sistem”

“Am un singur mare regret legat de ţara mea. Sistemul românesc şi-a alungat toate resursele intelectuale, artistice, politice şi s-a umplut până la refuz cu mediocrii, ticăloşi şi trădători. Speranţa mea, că se poate reconstrui, din pepiniera societăţii civile, o clasă politica decentă cu viziuni coerente şi consistente, s-a născut în 1994 şi m-a călăuzit până în 2021.

Apoi, am înţeles că nu se poate. Am plâns şi oricât de dureros este, mă gândesc acum, la aproape 50 de ani să mă retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern. Voi închide definitiv cercul aspiraţiilor mele naive în 2024. Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în ţara mea.

Dar Flacăra speranţei va continua şi până la urmă va arde din temelii, spurcăciunea din sistem. Iar oamenii frumoşi şi liberi vor triumfa! Păcat că fără mine! Dumnezeu să ne ajute şi să ne ierte pe toţi!”, a povestit Oreste Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

Prins cu droguri

Anul trecut, Oreste Teodorescu a avut și probleme cu legea. Jurnalistul a fost oprit în trafic de un echipaj al Brigăzii Rutiere. Obligat să facă un test cu aparatul DrugTest, s-a dovedit că a consumat cannabis. Acest episod vine după cel din 2018, când fostul prezentator a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri la DIICOT Ploiești.

În același dosar au fost implicați designerul Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, și cântărețul Elis Armeanca.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre