Prințesa Charlene își sărbătorește singură aniversarea

Prințesa Charlene își sărbătorește singură aniversarea
Fosta înotătoare olimpică a fost internată într-o unitate de tratament ținută, în continuare, secretă, în noiembrie, anul trecut, la câteva zile de la întoarcerea ei la Monaco, după o absență de 10 luni, timp în care s-a aflat în Africa de Sud natală.

Soția Prințului Albert de Monaco sărbătorește singură ziua ei de naștere. Ea a distribuit pe Instagram mai multe imagini din vremurile mai fericite, cu prințul Albert, copiii lor și cariera ei de înotătoare.

Charlene, care a împlinit, ieri, 44 de ani, a distribuit o serie de fotografii pentru a marca ocazia, inclusiv fotografii cu soțul ei, Prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, și cu gemenii lor, Jacques și Gabriella, în vârstă de șapte ani. Videoclipul, postat inițial de organizația sa de caritate, Fundația Princess Charlene, o arată și pe Charlene întâlnindu-se cu lideri mondiali și membri ai familiei regale precum și momente din cariera ei de înotătoare de succes.

Personalul organizației de caritate a Prințesei Charlene a postat un mesaj alături de un videoclip scriind: „La mulți ani, prințesă Charlene! Te onorăm pentru cât de mult oferi mereu din tine pentru a schimba viețile oamenilor din întreaga lume, pasiunea și dedicarea ta pentru a salva și a schimba vieți este cu adevărat o inspirație. Avem încredere că acest videoclip al poveștii tale de până acum îți amintește cât de iubită și de apreciată ești”, arată Daily Mail.

Prințesa Charlene e internată într-o unitate medicală, de trei luni

Charlene a repostat videoclipul cu o singură inimă roșie în comentariu. De la întoarcerea din Africa de Sud, prințesa Charlene a petrecut foarte puțin timp în Principat, fiind internată într-o clinică pentru recuperare. Albert și-a dus copiii să-și viziteze mama în timpul sărbătorilor de Crăciun, dar nu se știe dacă a organizat o excursie pentru a marca ziua ei de naștere astăzi.

Cu puțin timp înainte de Crăciun, s-a dezvăluit că prințesa Charlene este încă departe de recuperarea completă. Soțul ei a spus că suferă de „epuizare, atât emoțională, cât și fizică”. O declarație a Palatului publicată pe 23 decembrie a dezvăluit că Albert și copiii cuplului plănuiau să o viziteze pe Charlene. Acolo s-a spus că prințesa „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare, deși ar putea mai dura câteva luni înainte ca sănătatea ei să ajungă la o recuperare completă”.

Prințesa Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert în 2000, în timpul unei competiții de înot din Monaco, iar perechea s-a căsătorit în 2011. Anul trecut prințesa a revenit în țara ei natală. O vizită scurtă s-a prelungit până la aproape un an. În timpul unei excursii de caritate în țară, ea a contractat o infecție severă a sinusurilor care a împiedicat-o să călătorească.  Ulterior, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a remedia starea medicală, ceea ce a întârziat din nou întoarcerea ei la Monaco.

Prințul Albert. „nu este cancer”

În zilele de după sosirea ei, Charlene a rămas absentă din îndatoririle publice. Prințul Albert a dezvăluit mai târziu că reuniunea de familie a decurs „destul de bine”. El a spus că soția sa  „și-a dat seama că are nevoie de ajutor”, adăugând: „Era copleșită și nu se putea confrunta cu îndatoririle oficiale, viața în general sau chiar viața de familie”. Albert a mai explicat: „Probabil că voi spune asta de mai multe ori, dar asta nu are nimic de-a face cu relația noastră.  Vreau să fac asta foarte clar.  Acestea nu sunt probleme în relația noastră;  nu cu relația dintre soț și soție.  Este de altă natură”.

El a continuat spunând unei reviste că starea actuală a prințesei este rezultatul „mai multor factori care sunt privați”. De asemenea a ținut să precizeze că afecțiunea tinerei „nu este cancer”. Ulterior, el a confirmat că Charlene a fost internată într-o unitate de tratament.

Ce spun prietenii prințesei Charlene

Cu toate acestea, prietenii prințesei au vorbit pentru a sugera că problemele erau de natură fizică. Vorbind cu pentru Page Six o sursă a spus: „Este nedrept să fie descrisă ca având un fel de probleme mentale sau emoționale. Nu știm de ce palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud”.

O altă sursă a respins orice percepție publică cum că Charlene este „naivă” și prinsă într-o căsnicie nefericită cu Albert, spunând: „Nu cred nicio secundă că nu știa ce făcea când s-a căsătorit cu el”.

Soția lui Albert de Monaco, afcetată de  ultimul scandal de paternitate

Pe de altă parte, câțiva locuitori care locuiau pe aleile înguste medievale din Monaco Ville au confirmat pentru MailOnline că, înainte de a pleca în Africa de Sud, prințesa Charlene își petrecea cea mai mare parte a timpului în afara Palatului, locuind într-un apartament modest cu două dormitoare deasupra unei vechi fabrici de ciocolată la aproximativ 300 de metri distanță de palat.

„O vedeam adesea în afara Palatului și de obicei era singură sau cu un bodyguard”, a spus o sursă, „dar nu era niciodată cu Albert – era evident că a ales să-și petreacă cea mai mare parte a timpului în apartament și nu la palat.”

Asta se întâmpla în contextul izbucnirii unui nou scandal, legat de un al treilea proces de paternitate al prințului Albert de Monaco, apărut în decembrie 2020. Curând după aceea, Charlene și-a ras jumătate din cap în stilul unui rocker punk. Apoi a plecat în Africa de Sud. Acuzațiile din decembrie 2020 susțineau că Albert ar avea un copil cu o braziliancă, conceput în perioada în care el și Charlene erau deja într-o relație.

De asemenea el mai are doi copii în afara căsătoriei. Jazmin Grace Grimaldi, care acum are 29 de ani și Alexandre Coste de 17 ani, ambii excluși de pe linia succesorală a statului Monaco.

Sursa foto: Instagram