Cât de bolnavă este, în realitate, Prinţesa Charlene de Monaco. Suferă ca și soacra ei

Cât de bolnavă este, în realitate, Prinţesa Charlene de Monaco. Suferă ca și soacra ei
De când a venit din Africa de Sud, Prințesa Charlene de Monaco a avut nevoie de intervenția familiei, care să o interneze departe de casă, într-un stabiliment de sănătate, menit să îi readucă starea de spirit bună.  

Internarea ei la o clinică din Elveția, după cum a relatat presa franceză, ar fi avut loc la insistențele familiei, pentru a o salva pe prințesă de dependența de somnifere. În ultima săptămână, Prinţul Albert a fost nevoit să infirme multe zvonuri legate de sănătatea soţiei sale. El a oferit declarații pentru revista People.

„A slăbit foarte mult, lucru care o face vulnerabilă la multe potenţiale boli, cum ar fi o gripă sau, Doamne fereşte, infecţia cu COVID. Pentru că oricum circulă multe zvonuri, vreau să precizez că nu este vorba despre COVID. Şi nici cancer. Şi nici vreo problemă legată de relaţia noastră. Şi ca să punctez şi altă speculaţie, nu este vorba nici de vreo operaţie estetică sau orice altceva de genul ăsta”, a declarat Prințul Albert de Monaco.

Prinţesa Charlene de Monaco suferă ca și soacra ei

Prinţesa Charlene de Monaco suferă de depresie, afecțiune psihică ce a măcinat-o şi pe soacra ei, frumoasa actriță americană Grace Kelly. Un reporter afiliat familiei princiare din Monaco, Joel Stratte-McClure, a făcut o paralelă între problemele de sănătate ale Prinţesei Charlene cu cele ale legendarei Grace Kelly din timpul mariajului cu Prinţul Rainier III.

„Grace a suferit de o depresie teribilă în primii ei ani de mariaj, nu departe de ceea ce se întâmplă azi cu Charlene. A fost foarte nefericită”, a relatat jurnalistul.

Așa cum mulți știți, frumoasa actriță Grace Kelly a renunţat la actorie la vârsta de 26 de ani pentru a se mărita cu Rainier, devenind Prinţesă de Monaco, după nunta lor din anul 1956.

Ca și celebra ei soacră, Charlene a renunțat la cariera ei sportivă în nataţie în 2007, după ce a devenit iubita Prinţului Albert. Cei doi au doi copii, gemeni, un fiu și o fiică. Săptămâna trecută, aceștia au împlinit vârsta de 7 ani. Iar mama nu a putut fi lângă ei, dar le-a transmis un mesaj.

Sursa foto: Instagram