Reacția prințesei Charlene de Monaco. O sursă a dezvăluit de ce dependență este tratată soția prințului Albert

Reacția prințesei Charlene de Monaco. O sursă a dezvăluit de ce dependență este tratată soția prințului Albert
Prima reacție a prințesei Charlene de Monaco după ce soțul ei a dezvăluit că este internată „într-o locație secretă” nu a întârziat să apară. Deși s-a vorbit că e slăbită fizic și că are nevoie să se întremeze, presa a aflat care este adevărul.

Adevărul despre starea Prințesei Charlene de Monaco a ieșit la iveală: aceasta se pare că se află în Elveția, pentru o cură de dezintoxicare. Este tratată pentru dependență.

Ea a dispărut la scurt timp după  ce, la capătul a 10 luni petrecute în Africa de Sud, a revenit în Principat, la bordul unui avion privat. Și-a văzut copiii, a primit un câine nou, în locul celui care murise cu puțin timp în urmă, apoi nu a mai văzut-o nimeni.

Ulterior, zvonurile au spus că nu se află în palat. Iar Prințul Alberta a dezvăluit într-un interviu că soția sa este internată „într-o locație secretă” pentru a se reface, dată fiind starea precară a sănătății ei. El a mai spus că a fost vorba de o „intervenție” a familiei, pentru a o interna.

Unica reacție a Prințesei Charlene

Prințesa Charlene a avut prima reacție după ce soțul ei a dezvăluit toate acestea. Soția Prințului Albert a postat pe Instagram un videoclip cu steagul din Monaco fluturând, auzindu-se Imnul Național pe fundal. Postarea a făcut-o de Ziua Națională a Principatului, care este sărbătorită pe 19 noiembrie.

„Aceeași culoare ca steagul Indoneziei ( Roșu și Alb, simbolul curajului și vindecării)”, a scris Prințesa Charlene, în descrierea filmulețului, vrând să arate astfel că este alături de locuitorii din Monaco în momentul celebrării țării lor.

Prințesa, tratată pentru abuz de somnifere

Potrivit unei reviste franceze, Prințesa Charlene s-ar afla  internată într-o clinică de dezintoxicare din Elveția. Aceeași sursă susține că prințesa este tratată aici pentru a scăpa de dependența de somnifere de care ar fi abuzat în ultima vreme. Și nicidecum nu ar exista afecțiuni psihice.

„Un loc calm și liniștit, departe de energia negativă de la palat, a declarat o sursă apropiată familieri regale. Charlene a rezistat o săptămână în Monaco, dar de fiecare dată când pune piciorul pe Rocca este sub presiune. Ea și-a revenit în ultimele luni în Africa de Sud, dar starea eu rămâne îngrijorătoare și este încă prea fragilă pentru a face față obligațiilor impuse de rolul ei”.

Prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit că soția sa a plecat din Monaco și se află într-o ”locație secretă”, unde se recuperează. „Are nevoie de odihnă și liniște. Nu se află în Principat, dar în curând vom putea să o vizităm. Nu vă pot spune mai multe. Este vorba de oboseală, nu doar fizică, care poate fi tratată doar cu odihnă.

Pentru mine e simplu, prioritatea mea este familia. Este o perioadă importantă în viața copiilor. Iar atunci când un părinte lipsește din motive medicale, celălalt trebuie să fie acolo. Am auzit mulți prieteni și cunoștințe care îmi spun că și-ar fi dorit să fie acolo pentru copiii lor, să fi renunțat la munca lor. Nu vreau să am astfel de regrete”, a declarat el în cadrul unui interviu pentru Monaco-Matin.

Sursa foto: Instagram