Prințul Albert de Monaco are în continuare probleme în mariaj. Prințesa Charlene a impus niște reguli

Prințul Albert de Monaco are în continuare probleme în mariaj. Prințesa Charlene a impus niște reguli
După multe luni în care a stat departe de familie, prințesa Charlene de Monaco s-a reîntors acasă, la soțul și copiii ei. Însă, nu petrece timp cu aceștia.

Iată că deși prințesa Charlene a revenit în principat, prințul Albert de Monaco are în continuare probleme în mariaj. Prințesa  a impus niște reguli.

Soţia Prinţului Albert de Monaco nu va participa la festivităţile prilejuite de Ziua Naţională a Principatului de Monaco, care va fi celebrată vineri, 19 noiembrie. Știrea a fost confirmată printr-un anunţ oficial al palatului.

Prinţesa în vârstă de 43 de ani s-a întors la Monaco săptămâna trecută, după zece luni de absenţă, cât s-a aflat în Africa de Sud. Aceasta a rămas blocată în țara sa natală după ce a contactat o infecție la nivelul sinusurilor și a trebuit să fie operată. Ea a revenit la Monaco cu un avion privat. A distribuit pe Instagram câteva fotografii de la reîntâlnirea cu prințul Albert şi cu cei doi gemeni ai lor, Jacques şi Gabriella.

Așa cum s-a văzut din fotografii,  Charlene arăta destul de slăbită. Având în vedere starea ei, și nevoia de odihnă, ea nu locuiește în palatul monegasc, cu soțul și copiii. În plus, foarte curând nu va putea participa la evenimente publice.

Locația unde s-a mutat prințesa Charlene e secret de stat

Într-un comunicat de presă trimis ieri de palatul monegasc se arată cu prinţesa trece printr-o perioadă de convalescenţă, care se anticipează că va dura câteva săptămâni, lucru care-i va permite să se recupereze după o stare generală de oboseală. În acelaşi comunicat, se arată că Albert şi Charlene au decis că este nevoie de o perioadă de odihnă şi linişte pentru ca cea din urmă să se recupereze cât mai bine.

Comunicatul dă de înțeles că prințesa nu locuiește la palat, ci într-o altă locație, păstrată secretă, tocmai pentru a-i asigura acesteia liniștea de care are nevoie.

Sursa foto: Instagram