Oțil moare de invidie. E incredibil ce a ajuns să facă pentru popularitate

Oțil moare de invidie. E incredibil ce a ajuns să facă pentru popularitate
Orice s-ar spune, e evident, Dani Oțil e fiert după popularitate. Cunoscutul prezentator face trafic intens pe rețelele sociale, iar asta îl ajută inclusiv în carieră.

Ultima postare de pe social-media ne arată că Oțil moare de invidie. E incredibil ce a ajuns să facă pentru popularitate. Cunoscutul co-prezentator al emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” a fost în ultimul deceniu mereu în lumina reflectoarelor. Dincolo de vizibilitatea pe care i-a asigurat-o relația de lungă durată cu Mihaela Rădulescu, în ultimul an e pe val alături de noua sa iubită, devenită și logodnică, modelul Gabriela Prisăcariu.

De foarte multe opri, Dani Oțil distribuie pe Instagram imagini incendiare de budoar, cu aleasa lui. Dar nu se oprește aici. Pe anumite teme, intens dezbătute, continuă să dea apă la moară. Vă amintiți, probabil, episodul cu pantalonii de pijama în care s-a fotografiat în Istanbul. Sau video-ul din Maldive în care, fără nicio teamă de ridicol, s-a filmat îmbrăcat în costumul de baie asimetric al logodnicei sale și a pășit languros pe nisip.

Oțil moare de invidie? Se transformă în Bernie

Zilele acestea internetul a explodat în jurul senatorului american Bernard „Bernie” Sanders. Fotografia acestuia pur și simplu zgribulit de frig, îmbrăcat cu un hanorac ieftin și purtând mască și o pereche de mănuși tricotate de mână, în casă, la investirea noului președinte american Joe Biden, au făcut înconjurul lumii. De mai multe ori. Milioane de meme-uri cu politicianul au apărut.

Oțil moare de invidie

Dani Oțil nu a ratat momentul. A decis să se transforme el însuși într-un meme – Bernie.  Astfel că simpaticul prezentator și-a photoshop-at chipul  în locul feței senatorului și, cum e mare amator de situații extreme, a inclus un filtru de peisaj hibernal absolut. Pletele-i sunt în vânt și mesajul e pe măsură.

„Altă nebunie de neînțeles. De unde atâta popularitate ? Moșul Bernie si mănușile lui oribile!”, a scris Dani Oțil în descrierea imaginii care, în câteva ore, a strâns aproape 7.000 de aprecieri din partea fanilor.

Sursa foto: Instagram

Copilul fenomen. David Dobrincu este băiețelul care joacă în producții BBC

Recomandarile noastre