Copilul fenomen. David Dobrincu este băiețelul care joacă în producții BBC

Copilul fenomen. David Dobrincu este băiețelul care joacă în producții BBC
David Dobrincu are doar nouă ani și deja este o adevărată vedetă. Joacă în producții BBC. Este actor, fotomodel, cântăreț, fotbalist și kickboxer. Fratele lui este și el celebru peste Ocean.

La doar nouă ani, David Dobrincu are deja o carieră cu care se poate mândri. Băiețelul joacă în producții BBC. În România tânărul este cunoscut din reclamele de la TV, dar și pentru participarea în serialul “Lecții de viață”. De asemenea, David a prezentat și moda pe marile scene ale lumii, printre care Paris și Milano. 

Puștiul talentat și extrem de simpatic este și cântăreț. Acesta a lansat în urmă cu doi ani piesa ”Karma”, care vorbește despre fenomenul de bully-ing în școli. Are deja două single-uri lansate și câteva concerte susținute în aer liber împreună cu dansatoarele sale, Larisa și Andreea.

David Dobrincu, băiețelul care joacă în producții BBC. David Tennant i-a fost partener de platou 

David Dobrincu joacă în producții BBC
David și actorul David Tennant

David Dobrincu joacă în producții BBCRecent, băiețelul în vârstă de 9 ani a fost invitat la emisiunea ”Cu capu-n zori”, prezentată de Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău. Acolo a vorbit despre ultima prestație actoricească, de care este tare mândru. Deși are doar 9 ani, David vorbește ca un adult și este extrem de matur.

„Ultimul film a fost Ocolul Pământului și am avut onoarea să joc alături de David Tennant, care a jucat și în Harry Potter. E un artist foarte cunoscut și chiar a fost o onoare mare”, a mărturisit David la emisiune. 

„Ocolul pământului în 80 de zile” este o coproducție Anglia, Franța- Germania, filmul fiind cumpărat de BBC și planificat să intre în difuzare anul viitor. Coproducția, care îl are pe David Tennant în rolul principal este un serial de 8 episoade și a fost filmat în România (Castel Film) și în Africa de Sud.

Și fratele lui David este celebru. Sebastian este milionar în Silicon Valley 

David Dobrincu joacă în producții BBC

Puțini știu că David are un frate celebru peste Ocean. Sebastian Dobrincu este cel ma tânăr milionar din Silicon Valley.

Exmatriculat de la un liceu din București chiar înainte de a da Bacalaureatul, Sebastian a plecat în Statele Unite. Acolo a fondat Storyheap, o platformă lider de piață în social media content marketing. A devenit astfel rapid cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. 

Acum, tânărul în vârstă de 22 de ani s-a întors în România și plănuiește să se implice în digitalizarea sistemului de învățământ.

„Trebuie să pregătim viitoarea generaţie de cetăţeni ai ţării pentru meserii actuale, asta înseamnă că trebuie să ne întoarcem la bază şi să punem întrebări fundamentale cum ar fi: de ce învăţăm lucrul respectiv? Asta înseamnă că materia şcolară trebuie actualizată constant. Nu poţi să ai aşteptarea de la un doctor să folosească aceleaşi practici în prezent, precum folosea acum 10 ani, de ce ar trebui să avem aşteptarea de la un profesor să predea aceeaşi materie ca acum 10, 20 sau 30 de ani?”, a spus Sebastian pe YouTube, în urmă cu câteva luni. 

David și Sebastian, drumuri diferite

Deși ar putea beneficia de ajutorul fratelui său, David este foarte independent și vrea să își facă un nume singur, după cum chiar el a declarat. „Eu vreau să fiu recunoscut pentru munca mea. Deci eu sunt David Dobrincu, sunt artist, cântăreț, fotbalist, kickboxer. Ne mai ciondănim că normal suntem frați. Când eram mic tot timpul voiam să mă joc cu el, doar că el avea muncă”, spune David despre relația cu fratele lui celebru. „Fiecare e bun pe planul lui. Avem gusturi diferite și drumuri diferite”, mai mărturisește puștiul, legat de posibilitatea de a colabora vreodată cu Sebastian. 

Sursa foto: Facebook

Ultimele noutăți despre Ben Affleck. Cât de mult suferă actorul după iubita sa

Recomandarile noastre