Simona Ionescu / Redactor Șef

Otilia Bilionera de la Survivor deține un record greu de egalat. Paradoxal, puțini o cunosc pe ea, însă toți știu ce a făcut în 2014

Otilia Bilionera de la Survivor deține un record greu de egalat. Paradoxal, puțini o cunosc pe ea, însă toți știu ce a făcut în 2014
E hotărâtă să facă show la Survivor România, așa cum a făcut și cu piesa care a consacrat-o.

Otilia Bilionera spune pentru prima dată ce se ascunde în spatele piesei care a rupt rețelele de socializare.

Otilia Bilionera de la Survivor deține un record greu de egalat. Paradoxal, puțini o cunosc pe ea, însă toți știu ce a făcut în 2014

Otilia Bilionera e un fenomen și a reușit să strânge milioane de fani din întreaga lume. Una dintre cele mai talentate artiste din România a povestit că melodia care a propulsat-o pe plan internațional și a bătut recorduri de audiență, nu a fost văzută cu ochi buni în România.

„Aș putea spune că, în România, țara mea, Bilionera a pornit cu stângul, după ce a fost refuzată, inițial, de radiouri. Însă pe mine m-a ambiționat și mai mult acest lucru. Am lansat piesa, inițial fără videoclip, în februarie 2014. Atunci am lansat-o pe YouTube, iar Bilionera a început să fie tot mai ascultată de la o zi la alta”, a spus vedeta.

35 milioane de tag-uri pe TikTok

În schimb, piesa a rupt rețelele de socializare în lume, Otilia reușind să strângă doar pe TikTok nu mai puțin de 35 de milioane de tag-uri. De asemenea, spune cântăreața, remixurile pe care le-a făcut cu Bilionera au ajuns, la rândul lor, hituri.

Pe primul loc în topurile muzicale ale radiourilor din Turcia, Pakistan, India, Grecia și Bulgaria

Chiar dacă producătorii români au făcut mofturi, melodia Otilia, lansată în anul 2014, a ajuns rapid pe primul loc în topurile muzicale ale radiourilor din Turcia, Pakistan, India, Grecia, Bulgaria. Abia atunci a fost preluată și de radiourile din țara ei. Mai mult, piesa a fost inclusă în categoria evergreen în aceste state și nu numai. După ce piesa a ajuns să aibă peste 40 milioane de vizualizări pe YouTube, Otilia a făcut și videoclipul piesei.

„Pentru mine, acel moment a fost extrem de important, pentru că îmi doream ca piesa mea, care se dovedea deja a fi un hit internațional, să fie ascultată și la radiourile de la mine de acasă, din România. Bilionera a devenit un fenomen și a adunat milioane de fani din întreaga lume. Pe TikTok, de exemplu, a strâns 35 de milioane de tag-uri.”, s-a destăinuit artista.

„Bilionera mi-a demonstrat că poți reuși”

Pentru toate aceste lucruri, Otilia a primit mai multe premii internaționale, printre care „Best Balkan Female Artist” în 2017, „Golden Panther Music Awards” în anul 2018 și Bama Music Awards, în 2019. Artista a crezut de la bun început în această melodie și i-a demonstrat că poți reuși, chiar dacă cineva îți pune bețe în roate.

„Ce m-a învățat Bilionera și ce aș vrea să vă spun tuturor, în speranța că vă va ajuta și pe voi, este ca niciodată să nu renunțați la visul vostru. Niciodată. Bilionera mi-a demonstrat că poți reuși, în ciuda piedicilor pe care, la început, le poți întâmpina. Eu am crezut în piesa mea. Am crezut în Bilionera. Am știut, chiar de la început, că pot ajunge la sute de milioane de oameni cu ea, că îi pot bucura, că îi pot face să cânte, să danseze, să se distreze cu mine”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre