Ovidiu Lipan, în căutarea sufletului pereche la 67 de ani. Visurile lui „Țăndărică”

Ovidiu Lipan, în căutarea sufletului pereche la 67 de ani. Visurile lui „Țăndărică”
Ovidiu Lipan este cunoscut ca membru a două formații celebre de muzică rock din România, Roșu și Negru și Phoenix. Artistul a vorbit despre cum decurg lucrurile în viața lui în prezent, dar și despre planurile de viitor.

Ovidiu Lipan, toboșarul legendare trupe Phoenix, încă își caută sufletul pereche la vârsta de 67 de ani. El a mărturisit că nu este deloc  ușor să găsească o femeie pe placul lui. „Țăndărică” a luat o pauză de la viața tumultoasă, odată cu pandemia de COVID-19. Artistul nu și-a văzut niciodată nepotul născut în Germania, așa că este hotărât să se vaccineze anti COVID-19, ca să poată merge să îl cunoască. Cât despre viața în pandemie, Ovidiu Lipan spune că este conștiincios și poartă mască. Spune că lumea trăiește într-o incertitudine totală, însă nu se teme de COVID-19, asta pentru că, e de părere artistul, cu toții îl vom lua la un moment dat.

„Sunt momente în viața fiecăruia în care trebuie să ne resetăm și să tragem concluzii pentru fiecare în parte. Eu, unul, port mască, mă încadrez în ceea ce trebuie să facem cu toții în momentele acestea. Este un virus care poate ataca la fiecare colț de stradă. Este incredibil ce se întâmplă cu omenirea într-o perioadă foarte ambiguă. Lumea trăiește într-o incertitudine totală, sunt și foarte mulți inconștienți care nu poartă mască din principiu. Eu port mască, mă feresc, nu mi-e teamă de Covid, pentru că până a urmă o să luăm cu toții, mai mult sau mai puțin, în diferite stadii”, a declarat el pentru Impact.ro.

Totodată, toboșarul spune că este de acord ca artiștii să primească indemnizații pentru a trece cu bine de perioada aceasta, dificilă pentru toată lumea din punct de vedere financiar, și nu numai.

„Vom trece de acest virus. Acum planeta a înghețat, mai ales turismul, cultura, muzică, concerte, tot ce înseamnă bussines-ul ăsta muzical. Sunt de acord ca artiștii să primească indemnizații, să se dea o anumită sumă la fiecare, până trece momentul ăsta greu. Nu știu unde va duce până la urmă incertitudinea asta și spaima asta de viitor ce creează depresii, omenirea pe undeva nu se mai regăsește, a spus artistul.

Ovidiu Lipan „Țăndărică” vrea să se vaccineze anti-Covid

Artistul a spus că vrea să facă vaccinul anti-COVID, asta pentru că vrea să călătorească cu avionul pentru a-și vedea nepotul din Germania. Nu și-a cunoscut până acum nepotelul, însă abia așteaptă să îl vadă, în momentul în care se vor relua zborurile. În ce privește relația cu Alexander, fiul său, Ovidiu Lipan spune că are o relație foarte bună cu el, dar și cu mama lui, de care s-a despărțit.

„Sunt în grupa de risc, vârsta mea biologică nu are însă legătură cu cea spirituală, aici e un decalaj, e o mare problemă în ceea ce mă privește. Eu încă trăiesc între adolescență și maturitate. Am înțeles că vaccinul s-a aprobat în Anglia. Nimic nu e clar în privința vaccinului ăsta, dar s-a ajuns la un stadiu în care trebuie să-l facem. În momentul în care va fi nevoie să călătoresc și nu voi fi lăsat în avion, atunci mă voi vaccina. Cred că asta vor face toți. Am și un nepoțel, pe care nu am putut să-l strâng în brațe cu pandemia asta. Încă nu am ajuns în Germania, abia aștept să dea drumul să pot să plec să-l văd. Alexander, fiul meu, este foarte bine, toată lumea se ferește de virus și în Germania. Încercăm să ne ridicăm moralul până ne vom acomoda. Lasă sechele groaza asta instalată în mințile oamenilor. Relațiile sunt foarte bune și cu mama lui Alexander, am rămas într-o legătură foarte bună, încerc să creez armonie peste tot”, spune Ovidiu Lipan.

Ovidiu Lipan „Țăndărică” își caută jumătatea

Recunoaște că a avut o viață amoroasă deloc stabilă, dar își caută acum un suflet care să îi fie aproape și își dorește să mai simtă fiorul iubirii.

„Am avut o viață amoroasă tumultoasă, dar acum cred că nu e momentul să mai facem escapade. Încep să mă deștept și eu. Cât despre o nouă căsătorie îl las pe Dumnezeu să lucreze și poate că într-o bună zi va apărea iar un suflet care să-mi aline suferințele și cu care să mă pot înțelege. O femeie care să mi se potrivească e greu de găsit, eu fiind un rebel. Îmi cunosc defectele, dar sunt un om atât de pașnic și de iubăreț încât sper să îmi găsesc un suflet tânăr, care să mă încarce energetic, să îmi dea fiorul iubirii”, a spus „Țăndărică”.

David Beckham ironizat public de propriul fiu. Ce i-a spus Romeo în fața a milioane de fani