Ozana Barabancea deține o firmă, de 13 ani. Aceasta a fost grav afectată în perioada pandemiei. Vedeta TV a înțeles că nu prea își mai poate salva afacerea și a decis un lucru radical. Ea a depus cerere de insolvență.

Artista a înregistrat acțiune de insolvență pentru firma sa de  de interpretare artistică și spectacole pe rolul Tribunalului București.

Ozana Barabancea merge des la instanță

În ultima perioadă Ozana Barabancea a mers destul de des în instanță. Ea şi-a dat fostul soț în judecată în urmă cu două luni. Acţiunea divei de la Antena 1 a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 3 din București şi se referă la o „pensie de întreținere”.

Magistrații însă au admis lipsa calității procesuale a Ozanei Barabancea. Adică vedeta nu ar fi fost îndreptățită, în totalitate, să deschidă o astfel de acțiune în instanță.

Dincolo de aceste probleme, prestația Ozanei Barabancea pe micile ecrane este apreciată de producătorii emisiunii Te cunosc de undeva, show ce a ajuns la al 15-lea sezon, dar și de fani.

Cum a slăbit Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a slăbit mult în ultima perioadă în urma unei operații de micșorare a stomacului, dar și unui stil de viață sănătos.

Ea a slăbit în jur de 70 de kilograme de atunci și până acum, mărturisind în urmă cu ceva timp că și-a dat seama cât de mult contează sportul. Bruneta a luat decizia de a ajunge pe masa de operație după ce a constatat că a început să se miște tot mai greu. Jurata face mult sport, și e foarte atentă la ceea ce mănâncă. A eliminat zahărul din dietă.

Sursa foto: Instagram

Casa lui George Michael a fost vândută cu 19 milioane de lire sterline. Cine a cumpărat proprietatea din Londra

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp